Menu
Faces - Main IMG

Nye ansigter hos METRO THERM

Vi har travlt hos METRO THERM - og vi har netop har fået tre nye kolleger, som skal være med til at skabe endnu mere vækst

 

1. maj tiltrådte vores nye Key Account Manager Timo Pedersen, som primært får ansvar for salg af beholdere og fjernvarme i Nord- og Midtjylland.

Timo har 25 års erfaring med opsøgende salg og teknisk rådgivning inden for Vvs-branchen.

Han kommer fra en stilling hos Wavin med ansvar for rådgivende ingeniører, fjernvarmeværker, grossister og installatører i Jylland og på Fyn.

Tidligere har Timo blandt andet været ansat som hos Vaillant A/S, Viega A/S og LINTECH A/S – ROTH Scandinavia.

 

1. august tiltrådte vores nye Key Account manager Allan Riise Simonsen, som skal varetage salget af pillefyr i Danmark samt varmepumper i Midt- og Nordjylland.

Allan er oprindeligt uddannet klejnsmed og har arbejdet med service, hydraulik og el i flere forskellige brancher.

Allan har senest været ansat i Dansk Solvarme ApS, hvor han arbejdede med salg og dimensionering af større solvarmeanlæg, varmepumper og pillefyr.

Allan har tidligere været selvstændig med firmaet Riise Energi.dk, hvor han koncentrerede sig om salg og installation af sol, varmepumper og bioenergi.

 

Endelig har vi udvidet staben med Lars Henrik Skovhauge, som er vores nye produktchef for fjernvarme pr 1. maj 2015. Lars skal støtte det eksterne salg i Danmark bl.a. med håndtering af udbud, udarbejdelse af tilbud, beregninger, besvarelse af kundehenvendelser, og han skal samtidig også være med til at bringe nye ideer og produkter til det danske marked.

Lars kommer fra en stilling hos Wavin som teknisk salgssupporter. Tidligere har Lars arbejdet med teknisk salg og projektledelse bla. hos Teknikcentrum og EJ badekabiner.