Menu
Prislsite 2016 - Main IMG

Nyt år, nye produkter og ny prisliste 2016

Hos METRO THERM er vi klar til det nye år 2016. Vi har løbet af 2015 oplevet stigende efterspørgsel i markedet, hvilket vi ser som gode tegn for året, der kommer. Vi er klar med den nye prisliste, som præsenterer nye, klimavenlige produkter:

  1. Af nye tiltag vi kan præsentere i årets prisliste kan vi fremhæve pillefyret METROCOMPACT, som nu også fås i en 30 kW udgave. Det betyder, vi kan imødekomme behov både 6-20 kW og 9-30 kW med METRO COMPACT pillefyret - se side 100.
     
  2. Derudover har vi set udviklingen mod stigende forbrug af el-drevne apparater. Derfor har vi udviklet en el-beholder med Smart Control, der kan præstere en ydelse, der giver den Energiklasse B. El-beholderen er udstyret med en intelligent styring, der sørger for at opvarmning af vand tilpasser sig familiens faktiske forbrugsmønster - se side 17.
     
  3. PLUS-beholderen til fjernvarme er stadig den store favorit med en Energiklasse A. Den giver oven i købet mulighed for at gå en beholderstørrelse ned - fx fra en model 110 til en PLUS70 - pga. den større effekt med længere spiral og den tykkere og mere effektive PUR isolering. Det betyder, der opvarmes mindre vand, men det er samme varmtvandsbehov der dækkes pga. større effektivitet og bedre isolering - se side 37.

Desuden tilbyder vi nu også mange fjernvarmebeholdere i en model til højtryksområder, som er testet med PN25.

DOWNLOAD PRISLISTEN HER >>

Læs flere nyheder fra METRO THERM >>