Menu
Compact - Main IMG

Vi introducerer: METROCOMPACT 20 træpillefyr !

METRO THERM er eksperter i varmt vand, og vi stræber efter at kunne levere produkter i alle former for opvarmning til hjemmet. Derfor introducerer vi nu METROCOMPACT 20, som er et effektivt pillefyr med en effekt på 6 - 20 kW.

METROCOMPACT 20 har en effekt, der automatisk tilpasses mellem 6-20 kW. Dermed bruger fyret kun lige præcis den mængde træpiller, der er nødvendig. Det gør METROCOMPACT til et af de mest økonomiske pillefyr på markedet.

Det nye pillefyr giver en stabil og god varme i hele huset, er let at bruge og er selvrensende - hvilket letter både vedligeholdelse og service. Fyret er CO2-neutralt og giver store besparelser på varmeregningen i sammenligning med fx oliefyr. Rengøringen er let på grund af det stående konvektionssystem, den automatiske rensning og den veldimensionerede askeskuffe.

METROCOMPACT 20 er et gennemtestet og solidt pillefyr i den høje kvalitet, METRO THERM er kendt for.

 

 

Lancering af METROCOMPACT 12 udskudt

Vi har tidligere annonceret, at vi ville lancere pillefyret METROCOMPACT 12 her til efteråret. Målet er at tilbyde almindelige parcelhuse et effektivt træpillefyr, der kunne gå helt ned i effekt, når der ikke var varmebehov. Samtidig skulle fyret kunne opnå klasse 5 godkendelse.

Vi har dog måttet udskyde lanceringen af METROCOMPACT 12, fordi vi stadig mangler den fornødne godkendelse.

Vi forventer at kunne lancere METROCOMPACT 12 på et senere tidspunkt og kan heldigvis tilbyde det lidt større METROCOMPACT 20, som er godkendt i klasse 5.


 

Tekniske data

  • Godkendt i klasse 5
  • Automatisk tænd og sluk
  • Modulerende fra 6 til 20 kW
  • Stort sortiment af ekstraudstyr
  • Forberedt for iltstyring
  • Et stående konvektionssystem og automatisk rensning
    letter rengøringen og giver høj og jævn virkningsgrad.

Det nye METROCOMPACT 20 pillefyr er på markedet i oktober måned, og du er naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 4877 0000 for at høre mere.

Du kan hente brochuren på METROCOMPACT 20 her >>