Menu
3.1 Top Image

Nordeuropas førende producent af vandvarmere, varmepumper
og fjernvarmeunits


METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernvarme eller centralvarme, luft- eller jordvarme – vi har løsningen. Vores produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra enfamilieshuse til store industrielle anlæg.

Høj kvalitet og energibesparelser

Alle vores produkter er designet til at spare mest muligt på energien og til at holde i mange år. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produktion og vores kvalitet endnu bedre. Kombineret med et elegant og tidsløst design og let betjening gør det METRO THERM-produkter til det helt indlysende valg.

En god, dansk historie

METRO THERMs produkter har været brugt i danske hjem i snart hundrede år.  Så teknologien er udviklet, testet og forbedret gennem generationer, og derfor fungerer vores varmtvandsbeholdere også upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset.

Den kompromisløse kvalitet i hver eneste, lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger et METRO THERM-produkt, når det varme vand bare skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

METRO THERM er Nordeuropas største producent af vandvarmere. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og arbejder løbende på at udvikle og udvide vores produktprogram, så det passer til tidens – og fremtidens – krav.