Menu
3.1 Top Image

Nordeuropas førende varme- og varmtvandsleverandør

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere.

METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernvarme eller centralvarme, pillefyr, luft- eller jordvarme – vi har løsningen. Vores produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra enfamilieshuse til store industrielle anlæg.

En god, dansk historie

METRO THERMs produkter har været brugt i danske hjem i snart hundrede år. Så teknologien er udviklet, testet og forbedret gennem generationer, og derfor fungerer vores varmtvandsbeholdere også upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset. Den kompromisløse kvalitet i hver eneste, lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger et METRO THERM-produkt, når det varme vand bare skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

METRO THERM er Nordeuropas største producent af vandvarmere. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og arbejder løbende på at udvikle og udvide vores produktprogram, så det passer til tidens – og fremtidens – krav.

Høj kvalitet og energibesparelser

Alle vores produkter er designet til at spare mest muligt på energien og til at holde i mange år. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produktion og vores kvalitet endnu bedre. Kombineret med et elegant og tidsløst design og let betjening gør det METRO THERM-produkter til det helt indlysende valg.

Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøcertificeret

METRO THERM sætter både produktkvalitet, miljø og arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Og det er ikke bare noget vi siger. Derfor er vi certificeret i henhold til gældende standarder. Se vores certifikateter herunder:

                                                         DANSKE

           ISO 9001               ISO 14001 med energi           OHSAS 18001

        

              
                                                          
ENGLISH

           ISO 9001               ISO 14001 with energy           OHSAS 18001