Menu
Beholdere

Kvalitet, lang levetid og økonomisk gevinst for dig

Vi er Danmarks førende producent af varmtvandsbeholdere gennem mere end 70 år

METRO THERM varmtvandsbeholdere fås i størrelser fra 5 til 450 liter og til en lang række forskellige varmesystemer og varmekilder – lige fra elvarme til fjernvarme, varmepumper og centralvarme. 


Danmarks mest anderkendte producent af varmtvandsbeholdere

Hos METRO THERM har vi produceret varmtvandsbeholdere til danske hjem i mere end 70 år. Vi er kendt hos samtlige danske installatører som den mest pålidelige og mest grundige producent på markedet, og vi arbejder stadig på at udvikle beholdere, der kan levere masser af varmt vand til dig og din familie i årevis fremover.


Kvalitet i mindste detalje – holder i årtier

Vores varmtvandsbeholdere er fremstillet på vores fabrik i Helsinge med en kompromisløs tilgang til kvalitet og brugervenlighed. 

Selve det varme vand opbevares i en stålbeholder, som er behandlet indvendigt med en specialemalje, der beskytter mod rust, kalk og bakterier. 


Lever op til Energistyrelsens krav om energimærkning

Alle METRO THERM beholdere er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Samme som man kender fra husholdningsapparater, køleskabe mv.
Læs mere om hvad det betyder for din vandvarmer >>


Flot og elegant design i dit bryggers

Beholdernes kabinetter er udført i klassisk, enkelt og dansk design af Niels Wibroe. Alle beholdere passer til danske skabsmål, så der altid er en METRO THERM beholder, der passer til dit hjem.

 

Rengøringsvenlig og holdbar

METRO vandvarmere holder i årevis – mange gange i flere årtier. Det skyldes selvfølgelig den enestående kvalitet i mindste detalje, men også at vi har tænkt på noget så dagligdags som rengøringen. De glatte, pulverlakerede overflader på beholderne er lette at tørre af og holder sig pæne i årevis.

 

God og stabil varmeøkonomi

De mange smarte produktdetaljer og den gennemførte isolering gør, at du får varmt vand med samme, stabile temperatur hver gang, du åbner for vandet – og med det mindst mulige energiforbrug.
 

Skal installeres af en fagmand

- men du kan selv gøre forarbejdet. Se ByggeMadsen fortælle om, hvordan han har valgt at få to vandvarmere installeret i sit sommerhus. En lille i køkkenet og en "klog" vandvarmer med ECO - Smart Control på badeværelset. 

Læs mere om ByggeMadsen og hans gør-det-selv byggeprojekter på hans blog på Bolius her >>