Menu
Beholdere

Varmtvandsbeholder – Kvalitet, lang levetid og økonomisk gevinst

En varmtvandsbeholder kan beskrives som et anlæg til opvarmning og opbevaring af varmt brugsvand. Opvarmningen i selve varmtvandsbeholderen sker oftest ved hjælp af sker en indbygget varmespiral, ved brug af et elvarmelegeme, eller ved at varmtvandsbeholderen er omgivet af en kappe, der gennemstrømmes af varmt vand.
METRO THERM er Danmarks førende producent af varmtvandsbeholdere gennem mere end 70 år, og vores varmtvandsbeholdere kendetegnes ved den høje kvalitetsstandard og den lange levetid.

Vores varmtvandsbeholdere fås i størrelser fra 5 liter til 450 liter, og de passer endvidere til en lang række forskellige varmesystemer og varmekilder – alt fra elvarme, fjernvarme, varmepumper og centralvarme.

Hos METRO THERM søger vi konstant for at udvikle og forbedre vores varmtvandsbeholdere, så de kan levere varmt vand til dig og din familie i årevis. 

En varmtvandsbeholder lavet efter danske standarder

Alle vores varmtvandsbeholdere er fremstillet på vores fabrik i Helsinge og lever alle op til den danske lovgivning. Alle METRO THERM-beholdere er mærket og produceret efter Energistyrelsens retningslinjer. Vores fokus på kvalitet og brugervenlighed sikrer et produkt, der både er driftssikkert og nemt at bruge.

Fælles for alle vores varmtvandsbeholdere er, at de er udført i et klassisk, enkelt og dansk design af Niels Wibroe. Varmtvandsbeholderne passer til danske skabsmål, så der altid er en METRO THERM beholder, der passer til netop dit hjem.

En varmtvandsbeholder med lang levetid

En varmtvandsbeholder fra METRO THERM er kendt og anerkendt for deres lange levetid og de holder i årevis – ofte i flere årtier. Det skyldes ikke blot den enestående og fantastiske kvalitet, men ligeledes, at der er taget højde for brugen i dagligdagen.

Overfladerne på varmtvandsbeholderne er glatte og pulverlakerede og det betyder, at de ikke blot er lette at rengøre men ligeledes holder sig pæne i årevis.

De mange smarte produktdetaljer og den gennemførte isolering gør, at du får varmt vand med samme, stabile temperatur hver gang du åbner for vandet – og med det mindst mulige energiforbrug.

En varmtvandsbeholder skal installeres af en fagmand

- men du kan sagtens selv gøre forarbejdet. Se ByggeMadsen fortælle om, hvordan han har valgt at få to varmtvandsbeholdere installeret i sit sommerhus. En lille i køkkenet og en "klog" varmtvandsbeholder med ECO - Smart Control på badeværelset.