Menu
Elvandvarmere

Elvandvarmer - tilsæt kun el og vand

METRO THERM elvandvarmere producerer varmt brugsvand til køkken, håndvask og bad.

Med en elvandvarmer er det muligt at få varmt vand, selv om man ikke har et centralvarmesystem. Så længe der er vandtilførsel og elektricitet, kan el-vandvarmeren tilsluttes og sikre varmt brugsvand. Det kan f.eks. være en fordel i sommerhuset, i kolonihaven eller ude i annekset.

En elvandvarmer i alle størrelser

Elvandvarmere opvarmes af et el-varmelegeme, og temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra 10 til ca. 65° C. Elvandvarmerne fås i størrelser fra 14 til 288 liter. Inderbeholderen er behandlet med METRO THERMs specialemalje, der hindrer korrosion og modvirker bakteriedannelser. Elvandvarmeren har desuden automatisk legionellasikring, der er med til at give tryghed i hverdagen.

En elvandvarmer i tidsløst design

Det udvendige kabinet er udført i et stilrent, hvidt design og er behandlet med slagfast lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. En METRO THERMs elvandvarmer passer desuden ind i alle danske standardskabe.

Fordele ved en METRO THERM elvandvarmer:

  • 5 års garanti mod gennemtæring – alle elvandvarmere er behandlet med METRO THERMs egen specialemalje mod korrosion og bakteriebelægninger for øget hygiejne og tryghed.
  • Lavere elforbrug – elvarmelegemet kommer ikke på overarbejde da elvandvarmeren er fuldisoleret med højeffektiv PUR isoleringsskum, hvilket sikrer lavt varmetab.
  • Lang levetid – kvalitetsmaterialer, dansk håndværk og den målbare, udskiftelige anode er alle med til at sikre lang holdbarhed af elvandvarmeren.
  • Hurtig og stabil vandopvarmning.
  • Hygiejnisk varmt vand hver dag med automatisk legionellasikring.

Se reklamefilmen for vores elvandvarmere her:

5 liter trykløs

Elvandvarmer til et enkelt tappested

Model 15, 30 og 35

Hurtigt varmt brugsvand i køkken, håndvask og brus 

Model 55, 60, 110 og 160

Elvandvarmere til almindelige husholdninger

Model 200 og 300

Store elvandvarmere til det store behov

Elvandvarmer med Smart Control

Opvarmer kun den mængde vand, der skal bruges