Menu
PLUS-beholdere

PLUS beholdere

Effektive og holdbare

METRO THERM PLUS beholder til fjernvarme giver lynhurtigt varmt vand og er en af de mest energieffektive beholdere på markedet.

En PLUS beholder er konstrueret med en varmespiral, der er 1,7 gange længere end normalt, og som er placeret direkte i brugsvandet hvilket udnytter varmen bedst muligt.. Den længere spiral betyder også, at varmen fra fjernvarmeværket bliver udnyttet langt mere effektivt, og at beholderen varmer brugsvandet op særdeles hurtigt

50 % mindre varmetab i en PLUS beholder

Desuden er PLUS beholderen isoleret med over 50 mm tyk PUR-isolering hele vejen rundt, hvilket betyder, at varmetabet fra beholderen kan halveres. Inderbeholderen er behandlet med en særlig emalje, der hindrer korrosion og modvirker bakteriedannelser

Med det lave varmetab lever beholderen op til Energistyrelsens nye krav til PLUS beholdere, og man kan derfor få max. energisparetilskud ved udskiftning. Husk din installatør på at søge tilskuddet.

PLUS beholder er klart mindre

Fordi effekten er så høj, kan man nøjes med en langt mindre beholder – faktisk kan en 70 liter PLUS beholder erstatte en konventionel 100 liters beholder, og en 100 liter PLUS beholder kan erstatte en konventionel 160 liter beholder – også selv om der er badekar i huset. Det sparer plads i bryggerset.


Kvalitet i mindste detalje i en PLUS beholder

  • 5 års garanti mod gennemtæring – alle beholdere er behandlet med en specialemalje mod korrosion og bakteriebelægninger for øget hygiejne.
  • Lavt varmetab da beholderne er fuldisoleret med PUR isoleringsskum.
  • Målbar og udskiftelig anode for længere holdbarhed af beholderen.
  • Hurtig og stabil vandopvarmning
  • Hygiejnisk varmt vand hver dag
  • Nem installation og service giver dig en billigere VVS-regning

PLUS fjernvarmebeholdere

Lynhurtigt varmt vand
og 50 % mindre varmetab