Menu
Fjernvarme

Fjernvarme fra Danmarks mest anerkendte leverandør

Vi producerer fjernvarmeunits til små og store installationer

Når du skal skifte til fjernvarme – eller når du skal skifte din gamle fjernvarmeunit ud – bør du vælge en unit, der giver dig alle de fordele, du kan få.

METRO THERM Fjernvarmeunits

METRO THERMs fjernvarmeunits giver dig:

Høj isolering og lav varmeregning
Vores fjernvarmeunits er isoleret efter alle kunstens regler – det giver et minimalt varmetab fra uniten og dermed en lavere varmeregning til dig.

Elegant, dansk design
Selv om uniten hænger i dit bryggers, må den gerne se godt ud. Vores fjernvarmeunits passer til moderne, dansk boligindretning og er produceret i diskrete, rengøringsvenlige materialer.

Målbare besparelser
I fjernvarme handler det om afkøling – dvs. hvor godt du udnytter den varme, værket sender ud til dig. Vores units er blandt de allerbedste på markedet, når det gælder udnyttelse af varmen. Det giver besparelser, der kan mærkes.

Kan installeres over hele landet

METRO THERM systemunits er godkendt efter alle gældende standarder og kan anvendes i stort set alle kommuner og forsyningsområder uden problemer.

Nem rengøring og tilpasset løsning til dit behov
Med glatte, rene overflader og standard-indbygningsmål får du et produkt, der både er diskret og smukt at se på, uanset hvordan dit bryggers er indrettet.

Kvalitetsprodukt med lang holdbarhed og præcis regulering
METRO THERM er kendt som en leverandør af kvalitetsprodukter til varmtvandsforsyning – og den omhyggelighed, vi konstruerer vores produkter med, finder du også i vores fjernvarmeunits. De leverer stabil varme hver dag og holder i årevis uden problemer.