Menu
Varmepumper

En varmepumpe giver stabil og komfortabel varme året rundt

Varmepumper fra METRO THERM er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, som både er superøkonomisk og miljøvenlig. Varmepumper henter varmeenergi direkte fra jorden eller fra luften udendørs. Selv ved meget lave temperaturer er der masser af energi at hente.

Fordele med en frekvensstyret varmepumpe

METRO THERM  producerer varmepumper til jordvarmeanlæg, til luft/vand-varmeanlæg og til genindvinding af overskudsvarme i brugsvand.varmepumper. Vi har mange års erfaring i udvikling af varmepumper tilpasset det nordiske klima, så du kan være sikker på, at få en varmepumpeløsning der leverer varme året rundt, i alt slags vejr. 

Alle varmepumperne ligger i energiklasserne A til A+++. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe.

Ingen støjgener for dig og dine naboer
– og en konstruktion, der fungerer upåklageligt i årevis

METRO THERMs varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Udedelen siger ikke mere end et moderne køleskab. Det betyder, at hverken du eller dine naboer bliver generet af støj. Og tilmed er varmepumperne også blandt de mest driftssikre og levedygtige på markedet – selv i dansk klima.

En varmepumpe er let at bruge i det daglige

En af de største glæder ved at have en varmepumpe er, at den stort set intet arbejde kræver af dig. Den står bare og laver varme. Og betjeningspanelerne er både intuitive og lette at betjene i det daglige. 

Selv din energiinstallatør vil glæde sig over, at du har valgt en METRO THERM-løsning – han kender os og ved, at vi står for kvalitet i mindste detalje. 

Op til 6 års garanti på din varmepumpe

Som standard har du 5 års garanti mod indefra kommende funktionsfejl på alle METRO THERM varmepumper. Vi ved at produktet holder, så det lover vi dig gerne. Faktisk er vi så sikre på den høje kvalitet, at vi giver dig et ekstra års garanti, hvis du registrerer din varmepumpe her på websiden. Se formularen HER 

Betalt tilbage på få år

Afhængigt af den løsning, du vælger, kan du have betalt dit varmepumpeanlæg på under 5 år – og med en forventet levetid på 20-25 år på hele anlægget, har du altså mange, mange års næsten gratis varme at glæde dig over.

Snak med din energiinstallatør og få et overslag – du vil blive forbavset!

Varmepumper, der lever op til Energistyrelsens krav om energimærkning

Alle METRO THERM varmepumper er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Klik ind og find vores varmepumper og se deres gode energimærker