Menu
Varmepumper

Varmepumper giver stabil og komfortabel varme året rundt

METRO THERM  producerer jordvarmepumper, luft-vand varmepumper og brugsvandsvarmepumper. Vi har mange års erfaring i udvikling af varmepumper tilpasset det nordiske klima, så du kan være sikker på, at få en varmepumpe, der leverer varme året rundt i alt slags vejr. Varmepumper fra METRO THERM er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til dit hjem, som både er superøkonomisk og miljøvenlig. Selv ved meget lave temperaturer er der masser af energi at hente.

Alle varmepumperne ligger i energiklasserne A til A+++. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe. Se her, hvilke fordele, der er med en frekvensstyret varmepumpe:

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumper henter varmeenergi direkte fra jorden eller fra luften udendørs. Udedelen (METROAIR eller METRO F-serien) trækker luften ind og energien sendes derefter forbi en kompressor, som tilføjer ekstra energi. Den opvarmede luft sendes nu via varmepumpens indedel ud i boligen som fx gulvvarme, radiatorvarme eller varm luft via et ventilationsanlæg. Brugeren har ofte selv mulighed for at regulere indstillinger i varmepumpen, men det anbefales på det kraftigste at få en autoriseret installatør til at lave en professionel indregulering, som sikrer, at varmepumpen fungerer optimalt,
En varmepumpe fra METRO THERM kan producere helt op til ni gange så meget energi, som den bruger. 

Varmepumper er nemme og støjfri

METRO THERMs varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Udedelen siger ikke mere end et moderne køleskab. Det betyder, at hverken du eller dine naboer bliver generet af støj. Og tilmed er varmepumperne også blandt de mest driftssikre og levedygtige på markedet – selv i dansk klima.

En af de største glæder ved at have en varmepumpe er, at den stort set intet arbejde kræver af dig. Den står bare og laver varme. Og betjeningspanelerne er både intuitive og lette at betjene i det daglige. 

Selv din energiinstallatør vil glæde sig over, at du har valgt en METRO THERM-løsning – han kender os og ved, at vi står for kvalitet i mindste detalje. 

Op til seks års garanti på varmepumper 

Som standard har du fem års garanti mod indefra kommende funktionsfejl på alle METRO THERM varmepumper. Vi ved at produktet holder, så det lover vi dig gerne. Faktisk er vi så sikre på den høje kvalitet, at vi giver dig et ekstra års garanti, hvis du registrerer din varmepumpe her på websiden. Se formularen HER 

Varmepumper er betalt tilbage på få år

Afhængigt af den løsning, du vælger, kan du have betalt dit varmepumpeanlæg på under 5 år – og med en forventet levetid på 20-25 år på hele anlægget, har du altså mange, mange års næsten gratis varme at glæde dig over.

Du kan læse meget mere og se eksempler på udregninger i vores afsnit om kontante fordele HER.

Snak med din energiinstallatør og få et overslag eller indhent et uforpligtende tilbud HER

Varmepumper, der lever op til Energistyrelsens krav

Alle METRO THERM varmepumper er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Klik ind og find vores varmepumper og se deres gode energimærker

Overvej en varmepumpe til dit nye hus

Er du førstegangskøber af hus og overvejer du, at udskifte varmesystemet til en varmepumpe? Så skulle du tage og læse Energistyrelsen folder om varmepumper, som klæder dig rigtigt godt på i forhold til at vælge den rigtige.
Du kan læse folderen HER

Du kan også finde svar i vores FAQ under overskriften "Før du investerer i en luft-vand varmepumpe", som findes HER