Menu
Varmepumper til brugsvand

Brugsvandsvarmepumpe

- vejen til billig varmt vand

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe fjerner varm og fugtig luft fra hjemmet og udnytter det til opvarmning af familiens brugsvand. Brugsvandsvarmepumperne i METROAIR AQUA-serien kan forsyne hele familien med varmt vand ved at anvende den omgivende luft (eller udeluften) som energikilde. METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumperne er energimærket efter tappeklasse L, og kan dermed producere nok varmt brugsvand til at fylde et karbad. Ved en vandtemperatur på 40 °C kan man i én omgang tappe 247 liter varmt brugsvand fra den lille tank på 190 liter, og 347 liter fra den store tank på 260 liter.

En brugsvandsvarmepumpe er en god forretning

Innovativ konstruktion og rationel produktion gør METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe billig i anskaffelse – uden at der noget sted er gået på kompromis med kvaliteten. Både pengepung og miljø skånes med ét slag. 

Klik HER for at indhente et uforpligtende tilbud på en brugsvandsvarmepumpe.

En brugsvandsvarmepumpe er effektiv og miljøvenlig

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumper er yderst effektive og har en COP-værdi på 4,2 ved brug af 20 °C indeluft. Det giver dig en besparelse på energien til varmt vand på over 70 %!

Desuden har varmepumpen energimærke A+. Det er din garanti for en energivenlig og økonomisk varmepumpe.

Sådan fungerer en brugsvandsvarmepumpe

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe består af en effektiv varmepumpe koblet sammen med en højisoleret vandtank. En ventilator trækker luften forbi varmepumpens kølemiddel, der befinder sig i et lukket kredsløb. Luften afgiver noget af sin energi til kølemidlet, som ledes gennem en kompressor. Trykket hæves, så temperaturen stiger og den varme væske sendes nu i en spiral rundt om vandtanken, så vandet varmes op.

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe

Brugsvandsvarmepumpe til enfamilieshuse