Menu
Beholdere

Danmarks mest anerkendte producent af varmtvandsbeholdere

Varmtvandsbeholdere i alle størrelser fra 5-450 liter

Gennem mere end 70 år har vi leveret små og store elvandvarmere, bufferbeholdere og central-, fjernvarme- og combibeholdere til boliger, restauranter, idrætshaller, industrivirksomheder og meget, meget mere.

Varmtvandsbeholdere i høj kvalitet

METRO THERM står for gennemført kvalitet ned i allermindste detalje. Vores produkter er kendt for at holde i årevis, nogle gange i årtier, uden problemer. Varmtvandsbeholderne er lette at servicere og er udviklet, så de passer perfekt ind i danske bryggerser og teknikrum.

Minimum 10 års leveringsgaranti på reservedele til din varmtvandsbeholder

Når du installerer en METRO THERM-varmtvandsbeholder hos din kunde, kan du stole på, at du altid kan få reservedele – med garanti. Faktisk giver vi dig minimum 10 års leveringsgaranti på reservedele på alle vores varmtvandsbeholdere.

Se her, hvordan du udskifter varmelegemet i en varmtvandsbeholder i størrelsen 60-160 liter:

En varmtvandsbeholder med kort opvarmningstid

Dine kunder skal kunne stole på, at deres varmtvandsbeholder arbejder hurtigt og effektivt og altid kan forsyne huset med varmt vand. Det kan du garantere dem med en METRO THERM varmtvandsbeholder.

Varmtvandsbeholdere der er hurtige at montere

Varmtvandsbeholdere fra METRO THERM er konstrueret, så de er hurtige og enkle at montere, udskifte og servicere – det er med til at gøre din hverdag mere effektiv.

Se her, hvor nemt og hurtigt du genindkobler overkogssikringen:

Nem og tilgængelig support på din varmtvandsbeholder

Som dansk producent og med dansktalende salgs- og serviceorganisation er vi altid lige i nærheden med råd og vejledning.