Menu
PLUS-beholdere

PLUS fjernvarmebeholdere

METRO THERM PLUS beholder til fjernvarme giver lynhurtigt varmt vand og er en af de mest energieffektive beholdere på markedet.

50 % mindre varmetab

PLUS er konstrueret med en varmespiral, der er 1,7 gange længere end normalt, og som er placeret direkte i brugsvandet hvilket udnytter varmen bedst muligt. Den længere spiral betyder også, at varmen fra fjernvarmeværket bliver udnyttet langt mere effektivt, og at beholderen varmer brugsvandet op særdeles hurtigt. Desuden er beholderen isoleret med over 50 mm tyk PUR-isolering hele vejen rundt, hvilket betyder, at varmetabet fra beholderen kan halveres. Inderbeholderen er behandlet med en særlig emalje, der hindrer korrosion og modvirker bakteriedannelser.

Med det lave varmetab lever beholderen op til Energistyrelsens nye krav til PLUS fjernvarmebeholdere, og man kan derfor få max. energisparetilskud ved udskiftning. Husk din installatør på at søge tilskuddet.

Samme varmtvandsbehov = mindre beholder

Fordi effekten er så høj, kan man nøjes med en langt mindre beholder – faktisk kan en 70 liter PLUS beholder erstatte en konventionel 100 liters beholder, og en 100 liter PLUS beholder kan erstatte en konventionel 160 liter beholder – også selv om der er badekar i huset. Det sparer plads i bryggerset.

5 års garanti mod gennemtæring

Som på alle andre beholdere fra METRO THERM får du naturligvis 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen – og for installatøren giver vi naturligvis 10 års leveringsgaranti på reservedele til beholderen.

  • Hurtig og stabil vandopvarmning
  • Hygiejnisk varmt vand hver dag
  • 5 års garanti mod gennemtæring
  • 10 års reservedelsgaranti

PLUS fjernvarmebeholdere

Lynhurtigt varmt vand
og 50 % mindre varmetab