Menu
Fjernvarme

Optimal og økonomisk udnyttelse af fjernvarmen

METRO THERM er en anerkendt dansk producent af fjernvarmeunits i samme velkendte design og suveræne kvalitet, som vi er kendt for fra vores el-vandvarmere og beholdere.

Vi producerer systemunits og store stationer til fjernvarme i hele landet, og vores systemunits har en lang række klare fordele for den professionelle installatør:

Bedre økonomi for både kunde og værk

METRO THERM systemunits er udviklet til lavtemperaturdrift. Sammen med et lavt differenstryk giver dette en klart bedre økonomi for både kunde og for fjernvarmeværket.

Suveræn funktion og holdbarhed betyder tryghed til dine kunder

METRO THERM systemunits er forsynet med en række features, der gør dem driftssikre og økonomiske – fx indbygget luftkanal, der giver mulighed for en meget præcis regulering, og fuldisoleret kabinet, der giver let adgang til service.

Kan installeres over hele landet - brug Bymodellisten

METRO THERM systemunits er godkendt efter alle gældende standarder og kan anvendes i stort set alle kommuner og forsyningsområder uden problemer.

Passer 100 % sammen med Metro Therm beholdere

METRO THERM systemunits er designet, så de uden videre kan installeres i et varmesystem sammen med METRO THERM-beholdere. Det giver en række tekniske fordele – og et smukt match af produkterne hos forbrugeren.