Menu
Systemunits

Find den rette fjernvarmeunit til dine behov

Når du skal have fjernvarme i dit hus, eller hvis du skal udskifte din gamle fjernvarmeunit, er det vigtigt, at du vælger et produkt fra en producent, der er til at stole på og som efterkommer de danske lovkrav.

Vores fjernvarmeunits er blevet produceret på samme kompromisløse facon som vores velkendte og anerkendte el-vandvarmere og varmtvandsbeholdere.
Vores fjernvarmeunits er udstyret med den bedste isolering, der sammen med den suveræne afkøling giver en markant lavere varmeregning. Når dine fjernvarmeunits udnytter varmen fra fjernvarmeværket så godt som muligt, så får du mere varme for pengene.

METRO THERMs fjernvarmeunits er alle fremstillet i robust og rengøringsvenligt EPP skum, der fremstår pænt i mange år.  Derudover er vores fjernvarmeunits både nemme at betjene og lette at aflæse.

Fjernvarmeunit – kvalitet og design

Som med alle vores andre produkter, gør vi en dyd ud af at producere og udvikle vores fjernvarmeunits, så de konstant er på forkant med teknologien og lovgivningen. Vores fjernvarmeunits byder derfor på blandt andet:

Høj isolering og lav varmeregning

Vores fjernvarmeunits er isoleret efter alle kunstens regler og opfylder alle krav. Dette er med til at give et minimalt varmetab fra din fjernvarmeunit og dermed en lavere varmeregning til dig.

Elegant, dansk design og nem rengøring

Selv om din fjernvarmeunit hænger i dit bryggers, må den gerne se godt ud. Vores fjernvarmeunits passer til moderne, dansk boligindretning og er produceret i diskrete og rengøringsvenlige materialer. Med glatte, rene overflader og standard-indbygningsmål, får du et produkt, der både er diskret og smukt at se på, uanset hvordan dit bryggers er indrettet.

En fjernvarmeunit med målbare besparelser

Fjernvarme handler om afkøling – dvs. hvor godt du udnytter den varme, som værket sender ud til dig. Vores fjernvarmeunits er blandt de allerbedste på markedet, når det gælder udnyttelse af varmen. Det giver besparelser, der kan mærkes – både på varmen og på økonomien.

METRO THERMs fjernvarmeunits er godkendt efter alle gældende standarder og kan anvendes i stort set alle kommuner og forsyningsområder uden problemer.

Fjernvarmeunit - et kvalitetsprodukt med lang holdbarhed og præcis regulering

METRO THERM er kendt som en leverandør af kvalitetsprodukter til varmtvandsforsyning – og den omhyggelighed, vi konstruerer vores produkter med, finder du også i vores fjernvarmeunits. De leverer stabil varme hver dag og holder i årevis uden problemer. 

Her på siden kan du se vores sortiment af fjernvarmeunits. Du finder også links til din lokale fjernvarmeinstallatør, der kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have om fjernvarme – og om hvilken fjernvarmeunit, du skal vælge.

Systemunit 1

Væghængt eller gulvstillet unit

Systemunit 2 Slimline

Ultrakompakt fjernvarmeunit

Systemunit 3

Væghængt eller gulvstillet unit med integreret beholder

Systemunit 4 Slimline

Ultra kompakt og servicevenlig

Systemunit 5

Væghængt eller gulvstillet model med beholder og indirekte opvarmning af radiatorkreds

Systemunit 6

Væghængt unit med gennemstrømningsvandvarmer og indirekte fjernvarme til rumvarme

METRO VXT 1 - 4

Fjernvarme til hele opgangen

Fordelerunit

Fordelerrør for vand og varme