Menu
Varmepumper

En varmepumpe er en sikker investering i energi og miljø

METRO THERM producerer varmepumper til jordvarmeanlæg, til luft/vand-varmeanlæg og til genindvinding af overskudsvarme til brugsvand.

Fordele med en frekvensstyret varmepumpe

METRO THERM varmepumper er udviklet af Nordens førende producent af varmepumper, så du kan være sikker på, at vores løsninger er tilpasset til det nordiske klima – og at dine kunder får leveret varmt brugsvand og varme året rundt i mange år fremover.

Vi giver 5 års garanti mod indefra kommende funktionsfejl, så du kan trygt tilbyde din kunde en sikker og gennemprøvet løsning.

Varmepumpe til det nordiske klima

METRO THERM har mere end 30 års erfaring i produktion af kvalitetsvarmepumper tilpasset de særlige krav, vores klima stiller. Det er din garanti for, at dine kunder får varme hele året rundt uden bøvl.

Støjsvag og driftssikker varmepumpe

METRO THERM varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Den gennemtestede konstruktion giver maksimal komfort for kunderne og lang levetid for produkterne.

Fuld varmepumpe-support i hele salgsfasen

Vi står bag dig i salgsfasen – vi hjælper med projektering, dimensionering og alle relevante beregninger, så du kan overlevere et nøglefærdigt og køreklart projekt til din kunde hurtigst muligt.

En varmepumpe med høj SCOP-værdi giver store besparelser

METRO THERM varmepumper leverer SCOP-værdier på mellem 3,5 og 5, afhængigt af installationstypen og den valgte teknologi. Der er altså masser af penge at spare for dine kunder. 

Alle METRO THERM varmepumper er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Klik ind og find vores varmepumper og se deres gode energimærker

Landsdækkende varmepumpe-serviceteam til din rådighed

Hos METRO THERM  møder du danske specialister i vores service- og salgsorganisation. Vi rådgiver via telefonen og vi er lige i baghaven, når du har brug for os, så du kan få hurtig service-on-lokation.