Menu
Brugsvandsvarmepumper

Udnyt energien og gør indeklimaet bedre med en brugsvandsvarmepumpe

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe fjerner varm og fugtig luft fra hjemmet og udnytter det til opvarmning af familiens brugsvand. Brugsvandsvarmepumperne i METROAIR AQUA-serien kan forsyne hele familien med varmt vand ved at anvende den omgivende luft (eller udeluften) som energikilde. METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe er energimærket efter tappeklasse L, og kan dermed producere nok varmt brugsvand til at fylde et karbad. Ved en vandtemperatur på 40 °C kan man i én omgang tappe 247 liter varmt brugsvand fra den lille tank på 190 liter, og 347 liter fra den store tank på 260 liter.

En brugsvandsvarmepumpe er en god forretning for din kunde

Innovativ konstruktion og rationel produktion gør METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe billig i anskaffelse – uden at der noget sted er gået på kompromis med kvaliteten. Både pengepung og miljø skånes med ét slag.

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe til brugsvand er klassens mest effektive og har en imponerende høj COP på 4,2 ved 20 °C indeluft (i henhold til EN16147).

Sådan fungerer en brugsvandsvarmepumpe

En METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe består af en effektiv varmepumpe koblet sammen med en højisoleret vandtank. En ventilator trækker luften forbi varmepumpens kølemiddel, der befinder sig i et lukket kredsløb. Luften afgiver noget af sin energi til kølemidlet, som ledes gennem en kompressor.

Trykket hæves, så temperaturen stiger og den varme væske sendes nu i en spiral rundt om vandtanken, så vandet varmes op.

Har huset solfangere på taget, eller hvis din kunde har et ønske om at udnytte solens gratis energi, kan solfangere kobles til METROAIR AQUA. Hermed sparer din kunde endnu mere på det varme brugsvand på dage, hvor solen skinner.

Fuld support på din brugsvandsvarmepumpe 

METRO THERM er en dansk leverandør med produkter udviklet til det skandinaviske klima, og vi er altid tæt på dig med råd og vejledning. Du kan altid henvende dig til os for at få støtte hele vejen gennem projekteringsfasen, så du kan garantere din kunde den mest optimale løsning hver gang.

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe

Brugsvandsvarmepumpe til enfamilieshuse

METRO Microbooster

Fremtidens varme brugsvand