Menu
Luft-vand varmepumper

Billig og miljøvenlig varme året rundt fra din luft-vand varmepumpe

En luft-vand varmepumpe er billig i drift, miljøvenlig og giver din kunde behagelig varme. METRO THERMs luft-vand varmepumper er blandt markedets mest støjsvage pumper, og de kører problemfrit år efter år – uanset hvor koldt det måtte være udendørs.

METROAIR luft-vand varmepumper er udviklet og fremstillet til at fungere i det hårde nordiske klima. Luft-vand varmepumpen producerer varme selv ved en temperatur på helt ned til -25° C. Desuden er den naturligvis designet til at kunne starte og stoppe tusindvis af gange om året i al slags vejr.

En fremtidssikret luft-vand varmepumpe

COP værdien er gennemsnitligt omkring 3,5. Alle METRO THERM luft-vand varmepumper er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Klik ind og find vores luft-vand varmepumper og se deres gode energimærker.

Brug det nuværende varmeanlæg sammen med din luft-vand varmepumpe

Luft-vand varmepumper fra METRO THERM kan kobles til kundens eksisterende centralvarmeanlæg og kan levere varme ud gennem husets radiatorer eller gulvvarme og varmt vand ud i de varme haner.

Normalt installeres en luft-vand varmepumpe udendørs langs husmuren. Varmen ledes så via rør gennem husvæggen ind til varmtvandsbeholderen og fordelingsanlægget.

Fremragende support på din luft-vand varmepumpe

METRO THERM er en dansk leverandør med produkter udviklet til det skandinaviske klima, og vi er altid tæt på dig med råd og vejledning. Du kan altid henvende dig til os for at få støtte hele vejen gennem projekteringsfasen, så du kan garantere din kunde den mest optimale løsning hver gang.

METROAIR I

Energieffektiv frekvensstyret luft-vand varmepumpe

METROAIR F

Varmepumper med frekvensstyret kompressor

METROAIR styringer til luft/vand varmepumper

METROAIR 330 indedel

METROAIR 330 indedel til frekvensstyrede varmepumper METROAIR I og METROAIR F

METROAIR Split

Energieffektivt varmepumpesystem til mindre boliger