Menu
Luft/vand varmepumper

Billig og miljøvenlig varme året rundt – direkte fra luften

En luft-til-vand-varmepumpe er billig i drift, miljøvenlig og giver din kunde behagelig varme. METRO THERMs varmepumper er blandt markedets mest støjsvage pumper, og de kører problemfrit år efter år – uanset hvor koldt det måtte være udendørs.

METROAIR luft/vand varmepumper er udviklet og fremstillet til at fungere i det hårde nordiske klima. Varmepumpen producerer varme selv ved en temperatur på helt ned til -25° C. Desuden er den naturligvis designet til at kunne starte og stoppe tusindvis af gange om året i al slags vejr.

COP værdien er gennemsnitligt omkring 3,5.

Alle METRO THERM varmepumper er naturligvis mærket efter Energistyrelsens retningslinjer. Klik ind og find vores varmepumper og se deres gode energimærker

 

 

Brug det nuværende varmeanlæg

Luft/vand varmepumper fra METRO THERM kan kobles til kundens eksisterende centralvarmeanlæg og kan levere varme ud gennem husets radiatorer eller gulvvarme og varmt vand ud i de varme haner.

Normalt installeres en varmepumpe udendørs langs husmuren. Varmen ledes så via rør gennem husvæggen ind til varmtvandsbeholderen og fordelingsanlægget.

Kaskade på Klosterlund museum

På Klosterlund museum i Engesvang har man netop fået installeret to frekvensstyrede varmepumper i kaskade. Efter oliefyret gik i stykker, skulle de beslutte hvilken varmekilde, der så skulle installeres. Kriterierne var, at det skulle være både nemt at passe, energivenligt og desuden velegnet til gulvvarme. I samarbejde med Gunnar Christensen VVS faldt valget på en kaskadeløsning med METROAIR frekvensstyrede varmepumper, og det er blevet en rigtig god løsning. 

Altid support til dig i hele salgsfasen

METRO THERM er en dansk leverandør med produkter udviklet til det skandinaviske klima, og vi er altid tæt på dig med råd og vejledning. Du kan altid henvende dig til os for at få støtte hele vejen gennem projekteringsfasen, så du kan garantere din kunde den mest optimale løsning hver gang.

METROAIR I

Energieffektiv frekvensstyret luft/vand-varmepumpe

METROAIR F6, F8 og F12

Luft/vand-varmepumper med frekvensstyret kompressor

METROAIR styringer til luft/vand varmepumper

Styremoduler til luft/vand-varmepumper

METROAIR 330 indedel

Indendørs modul til frekvensstyrede varmepumper METROAIR I og METROAIR F

METROAIR Split 8 og 12

Energieffektivt varmesystem til mindre boliger