Menu
Varmepumper til brugsvand

Udnyt energien fra luften - og gør indeklimaet bedre

Let og elegant med brugsvandsvarmepumper

METROAIR AQUA fjerner varm og fugtig luft fra hjemmet og udnytter det til opvarmning af familiens brugsvand.

METROAIR AQUA

Varmepumperne i METROAIR AQUA-serien kan forsyne hele familien med varmt vand ved at anvende den omgivende luft (eller udeluften) som energikilde. Den store tank på 285 liter kan levere op til 1.000 liter varmt vand (45° C) i døgnet.

En god forretning for din kunde

Innovativ konstruktion og rationel produktion gør METROAIR AQUA billig i anskaffelse – uden at der noget sted er gået på kompromis med kvaliteten. Både pengepung og miljø skånes med ét slag.

Effektiv og miljøvenlig

METROAIR AQUA varmepumper til brugsvand er yderst effektive og har en COP-værdi på 3,5 i henhold til DS/EN-255-3.

Sådan fungerer METROAIR AQUA

METROAIR AQUA består af en effektiv varmepumpe koblet sammen med en højisoleret vandtank. En ventilator trækker luften forbi varmepumpens kølemiddel, der befinder sig i et lukket kredsløb. Luften afgiver noget af sin energi til kølemidlet, som ledes gennem en kompressor.

Trykket hæves, så temperaturen stiger og den varme væske sendes nu i en spiral rundt om vandtanken, så vandet varmes op.

Kan kobles til vandbåret solvarme

Har huset solfangere på taget, eller hvis din kunde har et ønske om at udnytte solens gratis energi, kan solfangere kobles til METROAIR AQUA. Hermed sparer din kunde endnu mere på det varme brugsvand på dage, hvor solen skinner.

Altid support til dig i hele salgsfasen

METRO THERM er en dansk leverandør med produkter udviklet til det skandinaviske klima, og vi er altid tæt på dig med råd og vejledning. Du kan altid henvende dig til os for at få støtte hele vejen gennem projekteringsfasen, så du kan garantere din kunde den mest optimale løsning hver gang.

METROAIR AQUA brugsvandsvarmepumpe

Brugsvandsvarmepumpe
til enfamilieshuse