Menu
Smart Control - Main IMG

Smart Control er intelligent varmtvands-opvarmning

El-beholder med Smart Control er fremtidens overvågning af adfærd på den gode måde. Styringen lagrer simpelthen familiens forbrugsmønster over ugen og varmer vandet op ud fra denne "erfaring".

Overvågning kan være udelukkende af det gode - som i dette tilfælde hvor familiens varmtvands-vaner bliver kortlagt og brugt intelligent til at undgå unødig opvarmning af vand i perioder af dagen hvor det er absolut unødvendigt. El-beholder med Smart Control sparer familien for op til 12% på varmeregningen - men for miljøet er det et uvurderligt skridt i den rigtige retning af intelligent forbrug af resurser i stedet for unødvendigt spild og CO2-udledning uden noget formål.

Spar på energiforbruget - uden du lægger mærke til det

Smart Control opvarmer den mængde vand, der skal bruges. Det gør den ved løbende at aflæse det faktiske forbrugsmønster. Det sparer energi, og det sikrer, at der altid er tilstrækkelig med varmt vand til hele familien – slut med kolde brusere!

Smart Control funktioner

• ECO-tilstand: Økonomitilstand, hvor beholderen varmer vandet op afhængigt af forbrugsmønstre, der er gemt .

• Manuel indstilling: Med fire forskellige temperaturniveauer

• Ferieindstilling: Frostsikrer beholderen og beskytter mod legionella

Brugsvandet opvarmes af et keramisk el-varmelegeme, der er monteret i et emaljeret flangerør. Det giver mindre kalk på varmelegemet, og beholderen er ikke så udsat for gennemtæring. Temperaturen styres trinløst af en indbygget termostat fra ca. 5- 65°C.

Læs mere om el-beholder med Smart Control HER >>

 
Læs flere nyheder fra METRO THERM >>