Menu

Se vores nye el-vandvarmer med Smart Control på YouTube

Vores nye Smart Control er en intelligent styring, der automatisk registrerer og gemmer forbrugsmønstret i varmtvandsbeholderen syv dage ad gangen. Dermed kan Smart Control selv vurdere, hvornår der er ekstra tryk på vandforbruget, og beholderen kan derfor køre på mindre energiforbrug i perioder, hvor der ikke er forbrug.

Smart Control giver også mulighed for, at brugeren selv kan indstille beholderen til feriedrift med et enkelt tryk på brugerpanelet. Dermed sparer man masser af energi, når huset står tomt, samtidig med at man sørger for, at der ikke kommer bakterievækst i beholderen.

METRO THERM varmtvandsbeholdere fås med beholdere i model 60, 100 og 160, og både model 60 og 110 er klassificeret med energimærke B – og det fås ikke bedre på en el-vandvarmer.

Du kan selvfølgelig læse alt om Smart Control på vores website – men vi har også produceret en helt ny introduktionsvideo, der kort viser dig alle de mange fordele, den nye beholder med Smartcontrol giver dig, og hvordan den betjenes.

Se den lige her >>