Menu
Sommerhus - Main IMG

Tid til sommerhus – tid til energirenovering

Der sidder masser af vandvarmere rundt om i de danske sommerhuse – og der står METRO THERM på langt de fleste af dem. Efter mange års tro tjeneste kan der dog være en og anden, der godt kunne trænge til en udskiftning.

Det kan ikke undgås, at effekten daler med årene, især ikke hvis kunden ikke har fået afkalket beholderen regelmæssigt Desuden var tidligere tiders isolering ikke helt så effektiv som den er i dag.

Vores moderne beholdere til små huse er langt mere effektive, bedre isoleret og også mere hygiejniske i brug, end en beholder, der har 25 – 30 år på bagen.

Det er lige nu, sommerhusejerne åbner husene og begynder at tænke på udskiftninger og forbedringer, og varmtvandsbeholderen er et oplagt sted at sætte ind.

Så hvorfor ikke tilbyde dine sommerhuskunder et tjek af deres varmtvandsbeholder?

Lige til at skifte ud

Det kan nemlig nemt betale sig for dine kunder at overveje at skifte til en ny beholder. Det kan både ses på elregningen og mærkes på komforten. Vores største sællert til sommerhuse er den lille, effektive el-beholder model 15 eller 30, og det er der al mulig grund til.

Med den nye PUR isolering der bevarer isoleringsevnen stort set uændret og det effektive el-varmelegeme giver den masser af varmt vand til bruseren.

Den har selvfølgelig samme rørafstand og indbygningsmål som tidligere modeller – og dermed kan du få dine kunder sendt i bad i en fart.

Fordele for dine kunder:

  • Lynhurtig opvarmning, så der er masser af varmt vand
  • Lavt varmetab med PUR fuldisolering
  • Op til 6 års garanti mod gennemtæring*
  • Nem afkalkning og service
  • Trinløs regulering fra 5 til 65 °C

* hvis dine kunder registrerer beholderen på vores hjemmeside, så giver vi 1 års ekstra garanti. Det kan vi roligt gøre!