Svingende og tårnhøje priser på olie og gas, ustabil energiforsyning og klimaforandringer. Det er efterhånden tydeligt for alle, at vi er nødt til at tage den grønne omstilling alvorligt – for fremtidens skyld. Måske tænker du, at gas- og oliepriserne har stabiliseret sig igen. Og at klimaet i Danmark er lige så gråt og vådt, som vi kender det. Men hvor længe varer det, før den næste krise rammer? Og hvor længe tør DU vente?

Har du overvejet en varmepumpe som erstatning for dit gamle, dyre gasfyr eller miljøsvinende oliefyr, er der ingen grund til at vente – snarere tværtimod. Køber du en varmepumpe fra METRO THERM lige nu, får du et kvalitetsprodukt, der er designet til det skandinaviske klima med årtiers erfaring og ekspertise. Og køber du mellem september og november får du 3 års GRATIS serviceaftale med i købet. Det sparer dig over 8000 kr., og du har derfor ingen ekstra udgifter udover den strøm, du bruger til at drive varmepumpen. Eftersom varmepumpen producerer ca. 5 gange så meget energi, som den forbruger, får du store og kontante besparelser allerede fra dag 1. Og du gør ikke blot noget godt for dig selv og din egen pengepung, men også for det større CO2-regnskab.

En investering i fremtiden

En varmepumpe er en god investering – både på den korte og lange bane. Den er billigere i drift og mere energieffektiv end olie og gas. Da en varmepumpe samtidig producerer mere energi end den forbruger, har din investering hurtigt tjent sig hjem.

Du kan få tilskud

Køber du en varmepumpe nu, er der endnu flere penge at spare. Fra 12. september kan du nemlig søge tilskud fra Energistyrelsens Varmepumpepulje og få 17.000 kr til en luft-vand varmepumpe og 27.000 til en jordvarmepumpe.

Grøn samvittighed

Med en varmepumpe gør du dig uafhængig af fortidens fossile brændstoffer, som skader miljøet. Varmepumper bruger nemlig energi, som hentes fra luften omkring dig eller jorden under dine fødder – ressourcer, som aldrig slipper op.

Bestil et tilbud på din nye varmepumpe

Hvis du er klar til at gøre drømmen om en varmepumpe til virkelighed, kan du bestille et tilbud allerede i dag. Vil du gøre brug af tilbuddet om en METRO THERM-varmepumpe inklusiv 3 års gratis serviceaftale, skal du købe den igennem en autoriseret VVS-installatør. METRO THERM samarbejder også med dygtige fagfolk og har forhandlere i hele landet – også nær dig. Udfyld formularen nedenfor og bliv kontaktet af en af vores forhandlere, som kan give dig personlig rådgivning, et uforpligtende tilbud og hjælpe dig med at bestille og installere din nye varmepumpe.

Har du allerede fået et tilbud på en varmepumpe fra METRO THERM?

Hvis du allerede har fået et tilbud og har besluttet dig for en varmepumpe fra METRO THERM, kan du gå direkte videre til bestilling af dine 3 års gratis serviceaftale, såfremt du lever op til kampagnebetingelserne.

Få 3 års gratis serviceaftale til din varmepumpe

Et årligt serviceeftersyn af din varmepumpe er lovpligtigt og vil derfor normalt give dig en ekstra årlig udgift på flere tusinde kroner. Køber du en varmepumpe nu, giver vi dig 3 års gratis serviceaftale med i købet, som giver dig både dette lovpligtige serviceeftersyn, optimering og justering af din varmepumpe samt fri telefonisk support året rundt. Med en serviceaftale er du sikret, at de lovgivningsmæssige krav og frister overholdes. Du får en varmepumpe, der altid kører som den skal og ikke giver dig unødvendige udgifter. Og du er i helt trygge hænder hos vores autoriserede servicepartnere, som er eksperter i netop METRO THERMs varmepumper.

Hånd med penge og træ

Bestil din gratis serviceaftale

Hvis du vil gøre brug af tilbuddet om 3 års gratis serviceaftale, skal du være opmærksom på disse tidsfrister:

  • Varmepumpen skal købes i perioden september-november 2023.
  • Installationen skal være foretaget senest 31. december 2023.
  • Du skal bestille serviceaftalen online inden 31. januar 2024

Du bestiller ved at udfylde vores serviceformular – husk at skrive kampagnekoden 3Y0VP23 og vedhæfte dokumentation for dit køb. Kort efter vil du blive kontaktet af vores kundesupport, som vil bekræfte aftalen.

Kampagnebetingelser

Vil du gøre brug af vores tilbud om 3 års gratis serviceaftale til din nye METRO THERM-varmepumpe, er der en række betingelser, du skal opfylde. Disse er:

  • Varmepumpen skal købes i perioden september-november 2023.
  • Varmepumpen skal købes og installeres af en autoriseret VVS-installatør.
  • Installationen skal være foretaget senest 31. december 2023.
  • Installation betyder, at varmepumpen skal være korrekt monteret, opstartet og indreguleret.
  • Efter installation skal du bestille en serviceaftale her på hjemmesiden: Bestil serviceaftale. Kampagnekoden 3Y0VP23 skal påføres, og der vedhæftes faktura for installationen som dokumentation for købet indenfor kampagnens løbetid.
  • Bestilling af serviceaftalen via hjemmesiden skal være foretaget senest 31. januar 2024.
  • Kampagnen gælder alle METRO THERM luft-vand varmepumper op til og med 17 kW/METROAIR I20 med maks. 1 udedel.

Vores kunder er klar til en grønnere fremtid

Tusindvis af danskere har allerede taget skridtet mod en grønnere fremtid og en lavere varmeregning med en varmepumpe fra METRO THERM. Læs deres historier her.

Dennis fra Viborg

Dennis har sparet over 20.000 kr om året med en ny varmepumpe og har samtidigt fået et forbedret energimærke og værdistigning i boligen.

Ian fra Løgstrup

Ians nye varmepumpe er endt med at spare ham langt flere penge på varmeregningen end forventet, og den kommer derfor til at tjene sig hjem på blot 8 år.

Martin og Louise fra Glostrup

Martin og Louise er glade for de store besparelser, deres nye varmepumpe har givet. Men de er mindst ligeså glade for den store forskel, de gør for miljøet.