Find forhandler

METRO THERM sælger sine produkter gennem grossister og forhandlere. Da produkterne kræver autorisation at installere, kan vi ikke tilbyde at rådgive og vejlede privatpersoner.

Du kan dog altid kontakte din lokale installatør for at få personlig rådgivning, hvis du er interesseret i at købe et METRO THERM-produkt.

Brug søgefeltet nedenfor til at søge på enten by, vej eller postnummer, hvorefter du får en liste med vores forhandlere.

LOADING ..

Forhandlere

Hvis du er privatkunde og ønsker at købe et METRO THERM produkt, kan du finde dem hos specialiserede forhandlere eller udvalgte byggemarkeder og VVS-forretninger.

Derudover samarbejder METRO THERM med udvalgte forhandlere, som har fået en grundig indføring i METRO THERMs produktsortiment, så du som privatkunde kan få den bedste rådgivning i forhold til dine ønsker og krav til din varme- eller varmtvandsløsning.

Bestil en serviceaftale på din varmepumpe

Oplever du problemer med din varmepumpe? Så bestil en serviceaftale, så vi kan sende en af vores dygtige servicepartnere ud og tilse dit anlæg.

Grossister

Hvis du selv er installatør, kan du købe METRO THERM-produkter direkte gennem din foretrukne grossist. METRO THERM samarbejder med følgende grossister: