Nordeuropas førende varme- og varmtvands­leverandør

METRO THERM leverer varme og varmt vand til hele Danmark – gennem varmtvandsbeholdere, fjernvarme og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. Vi producerer vores produkter på egen fabrik i Helsinge i Nordsjælland - og det er din garanti for et produkt af den allerhøjeste danske kvalitet.

METRO THERMs sortiment dækker alle former for løsninger til varmt vand og varme - uanset varmekilden. Ligegyldigt om det drejer sig om el, fjernvarme, centralvarme eller varme fra luft eller jord, har vi en energieffektiv og miljøvenlig løsning. Og vores produkter kan bruges til ethvert byggeri lige fra enfamilieshuse og lejlighedskomplekser til store industrielle anlæg.

Kom indenfor hos METRO THERM i denne film.

En god, dansk historie

METRO THERMs produkter har været brugt i danske hjem i hundrede år. Så teknologien er udviklet, testet og forbedret gennem generationer, og derfor fungerer vores varmtvandsbeholdere også upåklageligt den dag i dag – selv efter årtier på væggen i bryggerset. Den kompromisløse kvalitet i hver eneste lille detalje har betydet, at masser af danskere i dag som en naturlig ting vælger et METRO THERM-produkt, når det varme vand skal komme helt uden problemer i de næste mange, mange år.

METRO THERM er Nordeuropas største producent af vandvarmere. Vi er repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland og arbejder løbende på at udvikle og udvide vores produktprogram, så det passer til tidens – og fremtidens – krav.

Høj kvalitet og energibesparelser

Alle vores produkter er designet til at spare mest muligt på energien og til at holde i mange år. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produktion og vores kvalitet endnu bedre. Kombineret med et elegant og tidløst design og let betjening gør det METRO THERM-produkter til det helt indlysende valg.

Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøcertificeret

METRO THERM sætter både produktkvalitet, miljø og arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Og det er ikke bare noget, vi siger. Derfor er vi certificeret i henhold til gældende standarder. Se vores certifikater herunder:

Vigtig information om situationen i Ukraine

I forhold til krigen i Ukraine tilslutter METRO THERM sig de internationale sanktioner, der er blevet pålagt Rusland og har stoppet al eksport til de berørte områder. Som en del af NIBE Industries følger vi også koncernens fælles retningslinjer for, hvordan situationen skal håndteres. Dem kan du læse her. Pdf, 155 kB.