myUplink - nøglen til dit smarte hjem

myUplink er den nye generation af styringsplatforme, som anvendes til METROAIR 330 og METROAIR 500 indedel til luft-vand varmepumper og METROSAVER jordvarmepumper¹. Der er tale om en intelligent styring, hvor du som bruger, får mulighed for at tilpasse dit indeklima efter dine behov, optimere driften, reducere dine energiomkostninger og mindske din klimapåvirkning - endnu mere og endnu nemmere.

Appen myUplink er inkluderet uden omkostninger, når du har købt en af ovenstående varmepumper. Ved at downloade appen og registrere dig, kan du overvåge varmepumpen fra din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig. Du har altså fuld kontrol over varmepumpen via din mobil og kan bruge vejrprognosestyring for en mere ensartet opvarmning og Smart Price Adaption (SPA), så varmepumpen arbejder mest, når elprisen er lavest.

¹Jordvarmepumper er fortsat under udarbejdelse til myUplink, og man kan derfor opleve, at disse endnu ikke er forberedt til opgraderingen.

Billede af kvinde med smartphone

Hvorfor myUplink?

  • ENKELT - Appen myUplink er en praktisk måde at styre og overvåge din varmepumpe på, samt foretage energibesparelser direkte fra din mobil. Den er nem at bruge, og har en brugerflade, som du genkender fra din varmepumpe. Du modtager løbende opdateringer af softwaren for optimal drift og de seneste funktioner.
  • TRYGT - Med myUplink kan du føle dig tryg ved, at varmepumpen giver besked til din mobil, hvis den har brug for din opmærksomhed. Du kan kontrollere status, hente realtidsdata og overvåge din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Med et myUplink Premium-abonnement kan du endda også se historiske data om varmeproduktionen.
  • SMART - Med myUplink kan du bruge en række smarte funktioner som vejrprognosestyring for mere ensartet varme og drift ,samt Smart Price Adaption* for at reducere elomkostningerne yderligere. Med et myUplink Premium-abonnement får du desuden mulighed for at justere varmen, øge varmtvandsproduktionen, aktivere ferieindstillinger hvor som helst, og få adgang til IFTTT og stemmeassistenter.

Vælg den løsning, der passer dig bedst

Smart (gratis abonnement):

Med myUplink ved hånden kan du nemt og hurtigt aflæse din varmepumpe i realtid. Med myUplink Smart får du adgang til en lang række intelligente funktioner som f.eks. Smart Price Adaption, Smart Control, vejrstyring og alarmmeddelelser i tilfælde af fejl.

Premium (betalt abonnement):

Med et myUplink Premium-abonnement kan du endvidere se historiske data om din varmeproduktion, justere varmen, øge varmtvandsproduktionen, aktivere ferieindstillinger hvor som helst, og få adgang til IFTTT og stemmeassistenter.

For at komme i gang skal du først oprette dig som bruger og derefter downloade appen. Du opretter dig som bruger - eller logger ind, hvis du er eksisterende bruger - via følgende link: myUplink - Login to connect and manage your compatible smart home energy systems

Via ovenstående link får du også mulighed for at downloade app'en og købe adgang til MyUplink Premium.

Du kan også downloade appen direkte fra App Store eller Google Play - brug eventuelt QR-koden her til højre for at komme direkte til download.

QR-kode til download af myUplink
Download myUplink

Har du spørgsmål til myUplink, kan du kontakte her: [email protected]

myUplink PRO

myUplink PRO-applikationen er et tilbud til vores netværk af professionelle brugere. Det kan være installatører eller servicevirksomheder. Her vil der være mulighed for at tilbyde en række funktioner, som gør det nemt at installere, overvåge og diagnosticere en eller flere varmepumpeløsninger.

Der vil være adgang til alle menuer og setpunkt instillinger i appen, så installatøren kan diagnosticere et problem off site og derved reducerer behovet for at besøge steder.

  • Smart problemløsning på farten
  • Remote forbindelse til slutkunders varmepumpeløsninger.
  • Installation og justering af service instillinger
  • Fuld adgang til alle installatørindstillinger remote.
  • Overvågning og service af flere varmepumpeløsninger remote

Vil du vide mere om myUplink PRO kan du kontakte os her – [email protected]

 

Læs mere om myUplink her