Byd velkommen til METRO Delta

Kompakt, fleksibel, effektiv og miljøvenlig. METRO Delta er METRO THERMs bud på fremtidens grønne varmepumpe.

METRO Delta er en væghængt væske-vand varmepumpe, der både kan producere varme, varmt brugsvand og passiv køling. Den er yderst fleksibel og kan tilsluttes en række forskellige miljøvenlige varmekilder, som fx jordvarme, termonet, eller PVT-paneler. Uanset hvad man vælger, vil METRO Delta altid have en støj- og vedligeholdelsesfri udedel, og egner sig derfor særligt godt til mindre boliger, der af støjhensyn ikke kan få installeret en luft-vand varmepumpe.

Kompakt størrelse, men høj effektivitet

METRO Delta har en imponerende SCOP-værdi på 4,7 (ved brine 5°C, varme 35°C, udetemperatur 12°C.) og er derfor lige så energieffektiv som en luft-vand varmepumpe - selvom størrelsen er langt mere kompakt.

I denne præsentationsfilm kan du blive meget klogere på de mange muligheder og fordele ved METRO Delta.

Fordele ved METRO Delta

METRO Delta har en lang række fordele, som gør den til noget ganske særligt. Her er nogle af de vigtigste.

Fleksibel varmepumpeløsning

METRO Delta kan kombineres med flere forskellige typer miljøvenlige og lydløse varmekilder som fx PVT-paneler, jordvarme eller termonet.

Perfekt til mindre boliger

METRO Delta tilsluttes en støj- og vedligeholdelsesfri udedel og er derfor perfekt til mindre boliger, der af støjhensyn ikke kan få en luft-vand varmepumpe.

Fremtidens grønne varmepumpe

METRO Delta anvender et naturligt kølemiddel, propan (R290), som har en meget lav klimabelastning med et GWP på blot 3.

Ideel til gaskonvertering

METRO Delta er kompakt og væghængt og derfor helt ideel til gaskonvertering, da den ikke behøver gulvplads og ikke fylder mere end det eksisterende gasfyr.

Christian Brydensholt foran METRO Delta

Derfor er METRO Delta fremtidens grønne varmepumpe

Christian Brydensholt er salg- og marketingdirektør hos METRO THERM, og har været med helt fra start i udviklingen og lanceringen af METRO Delta.

I dette interview vil Christian gøre dig meget klogere på METRO Delta og fortælle om de mange gode grunde til, at den er fremtidens grønne varmepumpe.

METRO Delta til sommerhus i Vig

VVS’eren Anders Lynge er Danmarks første indehaver af en METRO Delta.


I sit lille sommerhus i den nordvestsjællandske by Vig, har Anders indtil videre fået monteret fire PVT-paneler på taget, som skal producere al energien til hans nye METRO Delta.
Anders påtænker i fremtiden at sætte flere PVT-paneler op, så han også kan dække elforbruget til resten af sommerhuset i sommermånederne.

I denne video kan du høre meget mere om Anders’ projekt og hvorfor han har valgt præcis METRO Delta.