Nye animationsfilm besvarer ofte stillede spørgsmål

Oplever du, at det varme vand pludselig slipper op når du står under bruseren? Drømmer du om at få installeret jordvarme derhjemme, men er i tvivl om, hvorvidt det kan lade sig gøre? Eller oplever du støjgener fra din varmepumpes udedel og mangler tips til en bedre placering?

Ovenstående er nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver stillet omkring varmepumper. Og med god grund – for installation og vedligeholdelse af varmepumpeanlæg kan ofte være en kompliceret størrelse at begive sig ud i. Derfor har vi hos METRO THERM udviklet en række animationsfilm, der på intuitiv vis illustrerer for både dig som kunde og for din installatør, hvordan man forholder sig til nogle af de tilbagevendende spørgsmål og udfordringer. Og endnu flere animationer er på vej.

Vi har indtil videre produceret nu tre animationsfilm, som gerne skulle medvirke til at gøre det nemmere at være både varmepumpeejer- eller installatør. Du kan se dem her på siden og på vores Youtube-kanal, hvor vi også har samlet en lang række andre interessante og informative videoer.

Se filmene her:

Er din grund stor nok til jordvarme?


Hvor meget varmt vand har du brug for?


Hvordan placerer du en varmepumpe for at undgå støj?