Årets mest velgørende varmepumpe står i Aulum

Brian Olesen blev den heldige vinder af en METROAIR varmepumpe inklusiv installation tilbage i oktober 2018, hvor vi - i samarbejde med Dansk Varme Service - havde budrunde til fordel for Knæk Cancer.

 Klokken var to minutter i tolv. Brian Olesen sad klar ved tasterne. METRO THERM havde i samarbejde med Dansk Varme Service annonceret muligheden for at få en billig varmepumpe og samtidig støtte en god sag ved at donere pengene fra vinderbuddet til Knæk Cancer, og hvis der skulle komme et højere bud end Brians, var han klar til at byde igen. Det kom aldrig. Den var hjemme!

Brians bud på 62.000 kroner for en topmoderne METROAIR F12-varmepumpe fra METRO THERM inklusiv installation blev vinderbuddet. Det var Brians første og eneste bud. Men det var nok.

”Vi havde haft pillefyr i 14 år, men ville gerne slippe for besværet”, forklarer Brian Olesen.
”Det støver jo en del og optog et helt rum på 16m2, som vi gerne ville bruge til noget andet, så vi havde længe gået og overvejet at få en varmepumpe, men vi havde udskudt det”, fortsætter Brian Olesen, som sammen med konen Lisa Olesen havde indhentet en del tilbud, der var væsentligt højere end de 62.000 kroner.

Mand ved siden af
  METROAIR F varmepumpe i Aulum

Brian Olesen foran sin nye METROAIR F12-varmepumpe, som han fik for blot 62.000 kr. på årets Knæk Cancer-auktion.

Inspireret af varmepumpe på jobbet

På Brians arbejdsplads var der blevet installeret en tilsvarende varmepumpe fra METRO THERM, og den havde Brian længe gået og haft et godt øje til.

”Den var på ingen måde afskrækkende, hverken i størrelse eller støjniveau”, smiler Brian.

Vi sidder her i stuen flankeret af konen Lisa og to hårdtarbejdende installatører fra Dansk Varme Service, som er i gang med at sætte den nye varmepumpe til.

”Det er jo ikke lige hver dag, man byder så mange penge, så jeg var spændt og sad klar, da det gjaldt. Og da jeg vandt, skulle det lige gå op for mig, at det var rigtigt, men jeg var selvfølgelig super glad, så jeg skyndte mig at skrive til Lisa, at den var hjemme”, forklarer Brian og fortsætter ærligt:

”Det var jo egentlig af økonomiske grunde, at vi deltog, men det er da super rart at kunne støtte en god sag samtidig, og nu glæder vi os bare til at komme i gang. Det er en verden, vi ikke kender til, men det er fremtiden, og det bliver bare super godt!”, slutter Brian.