Ny, supertynd fjernvarmeunit installeret i Hedehusene

En af de slankeste fjernvarmeunits på markedet - METRO System 6 Slimline - er blevet installeret i et større nybyggeri i Hedehusene. Her de skal stå for gulvvarme og varmt brugsvand i ca. 100 mindre lejligheder, hvor pladsen er trang.

Den er ikke mere end 24 centimeter bred, men man skal ikke lade sig narre af størrelsen. Det er jo – når alt kommer til alt – effekten, der er den vigtigste, og her kan den nye METRO System 6 Slimline fjernvarmeunit i hvert fald sagtens følge med. På Nærheden i Hedehusene er cirka 100 boliger blevet bygget inden for de sidste par år, og firmaet Installationspartner ApS har stået for VVS-delen. De har installeret METRO System 6 Slimline i mange af boligerne, der er bygget med gulvvarme og isoleret efter kravene i det nyeste bygningsreglement.

”Vi begyndte at bruge METRO THERMs fjernvarmeunits, da vi startede op herude for lige godt to år siden, og de første af dem har hængt et par år nu, og vi har ingen reklamationer, og vi har stort set ikke haft fejl på noget af det”, fortæller en glad Søren Gammelgaard, som er projektleder hos Installationspartner ApS.

Se filmen om installationen af METRO System 6 Slimline i nybyggeriet Nærheden.

De 100 boliger består af lejligheder på cirka 70 m2, hvoraf nogle er 1-værelses, men langt de fleste 2-værelses. En række af dem er bygget oven på en eksisterende SuperBrugsen, mens resten er opført på mere traditionel vis. Boligerne har alle et enkelt bad og toilet og selvfølgelig – ud over værelserne – et køkken. Den nye METRO System 6 Slimline er installeret i et hvidt skab i et af værelserne, hvortil dørene kan lukkes, så fjernvarmeunitten bliver skjult.

Slimline 6 er nem at arbejde med

Key Account Manager Jørgen Krøjberg fra METRO THERM fortæller, hvorfor den nye fjernvarmeunit er så nem at arbejde med: ”Du kan tage fronten af uden at bruge værktøj, tilslutninger er nemme at tilgå, og så er der en indbygget ECL 120, som er vejrkompenseret”, nævner Jørgen Krøjberg. Søren Gammelgaard er enig med ham i, at de nye fjernvarmeunits er nemme at arbejde med i forhold til andre units.

”Det er meget monteringsvenlige units til en meget konkurrencedygtig pris. Og så er METRO System 6 Slimline i det hele taget bare et rigtig godt produkt”, fortæller Søren Gammelgaard. Han fortæller også, at der på nuværende tidspunkt ikke er nogen overvejelser i forhold til at skifte til en anden leverandør:

”Nej, det er der ikke. Vi har brugt METRO THERMs fjernvarmeunits i de knap 100 boliger, vi har lavet herude, og vi er rigtig glade for at bruge produktet. Vi har ikke planer om at udskifte til et andet produkt på nuværende tidspunkt, for vi er meget tilfredse med METRO THERMs produkter”, slutter han.