ECL 120 – ny innovativ styring til din fjernvarmeunit

Den nye ECL 120-styring er din nye intelligente styring til overvågning og regulering af din METRO THERM fjernvarmeunit.
Og med en brugervenlig app kan du holde øje med at dit varmeforbrug kører præcist som det skal.

ECL 120 er en universel 1-kreds-temperaturregulator med vejrkompensering til brug i fjernvarmeunits, fjernkøling og varmt brugsvandssystemer. ECL 120 kan tilpasses en række forskellige fjernvarmesystemer og kan sikre et både højt komfortniveau og en optimal energiudnyttelse.

ECL 120 erstatter den velkendte ECL 110 og er nu endnu lettere at installere, idriftsætte og betjene. Det skyldes den intelligente elektroniske styring, der sikrer let og funktionsvenlig styring af dit anlæg.

Nøglefunktioner og fordele

  • Nem opsætning
  • Fejlfri idriftsættelse gennem en trin-for-trin-vejledning
  • Automatisk generering af idriftsættelsesrapport med fuld dokumentation
  • Reduceret antal webstedsbesøg og forbedret kundeservice
  • Særlige indstillinger for kontinuerlig optimering
  • Ugentlig tidsplan for komfort døgnet rundt og spareperioder
Billede af ECL 120 display og app
Billede af ECL 120 app'en

Betjening via appen

Med den nye ECL 120 har du online adgang til alle anlægsdata 24 timer i døgnet vha. ”ECL Go”-appen fra Danfoss. ”ECL Go”-appen fra Danfoss giver perfekt kontrol og et præcist overblik over dit varme- og energiforbrug. Og med dets enkle og intuitive brugerflade, kan du let navigere rundt i de forskellige menupunkter – hvad enten du bruger tablet eller smartphone (både IOS og Android).

Som installatør vil man med ECL Go i fremtiden spare tid og sikrer den rigtige opsætning til effektivt brug og varmekomfort. Du får med appen trin-for-trin instruktioner til idriftsættelse samt komplet dokumentation for idriftsættelsen. Dokumentation kan efter idriftsættelse genereres til en PDF-idriftsættelsesrapport og sendes via e-mail til enhver modtager, så man som installatør har en historik over kundens unit.

Billede af ECL 120 display 

Betjening via frontpanelet

Hvis man ikke ønsker at betjene sin fjernvarmeunit via app, har man ligesom med forgængeren ECL 110’eren, også mulighed for at betjene styringen fra frontpanelet.

Her finder du fem LED-indikationslamper samt en knap. Ved korte tryk på knappen, ændrer du driftstilstanden, hvilket vil blive angivet via LED-lamperne på frontpanelet. Her kan du se en liste over, hvordan LED-lamperne lyser ved de forskellige tilstande, samt hvordan du tilslutter dem.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig efter mere viden om den nye ECL 120, har vi lavet to film, hvor vores Key Account Manager, Jørgen Krøjberg, fortæller om styringens mange funktioner og fordele. Du kan også læse mere om både ECL 120 og ECL Go-appen via Danfoss’ datablad lige her.

God fornøjelse med den nye ECL 120-styring til din fjernvarmeunit!

Opstart og indstilling af ECL 120

Vigtige funktioner i ECL 120

Læs mere om fjernvarme og METRO THERM her