Mød de ansatte - Fatima Nour

Sig velkommen til Fatima Nour, vores nyeste kollega i Kvalitets- og Miljøafdelingen.

Fatima havde oprindeligt søgt et andet job hos os men endte med at blive tilbudt en anden, endnu ikke opslået stilling som kvalitetskoordinator, hvor hendes profil passede helt perfekt ind.

Fatima er nyuddannet diplomingeniør i Byggeri og Infrastruktur men har faktisk oprindeligt en baggrund som laboratorietandtekniker. Umiddelbart virker det måske som et meget stort spring at gå fra at lave bøjler og gebisser til at være ingeniør, men – som Fatima selv siger - så handler begge fag om at bygge noget, det er bare størrelsen af det man bygger, der er meget forskellig.

Under sin studietid har Fatima især fattet interesse for projektarbejdsformen, hvor man er med i hele vejen fra idé til færdigt produkt og skal holde styr på en masse interessenter og processer for at komme i mål. På sit studiejob på Ny Herlev Hospital fik hun smag for arbejdet med kvalitetssikring og tilsyn, og det er netop denne type af opgaver, hun skal løse hos os i METRO THERM. Hun er allerede i gang med sine første to projekter hos os, hvor hun skal analysere reklamationer og identificere fejl samt sikre, at vi lever op til en ny kemikalielovgivning.

Fatima Nour fra
  METRO THERM

Fatima Nour er diplomingeniør i Byggeri og Infrastruktur og ansat som kvalitetskoordinator hos METRO THERM