Mød de ansatte - Fatima Nour

Mød Fatima Nour, der er technical product manager.

Fatima havde oprindeligt søgt et andet job hos os, men endte med at blive tilbudt en anden, endnu ikke opslået stilling som kvalitetskoordinator, hvor hendes profil passede helt perfekt ind. I dag har Fatima stillingen som technical product manager.

Fatima er nyuddannet diplomingeniør i Byggeri og Infrastruktur, men har faktisk oprindeligt en baggrund som laboratorietandtekniker. Umiddelbart virker det måske som et meget stort spring at gå fra at lave bøjler og gebisser til at være ingeniør, men – som Fatima selv siger - så handler begge fag om at bygge noget, det er bare størrelsen af det man bygger, der er meget forskellig.

Under sin studietid har Fatima især fattet interesse for projektarbejdsformen, hvor man er med i hele vejen fra idé til færdigt produkt og skal holde styr på en masse interessenter og processer for at komme i mål. På sit studiejob på Ny Herlev Hospital fik hun smag for arbejdet med kvalitetssikring og tilsyn, og det er netop denne type af opgaver, hun bl.a. har løst hos os i METRO THERM.

Fatima Nour fra
  METRO THERM

Fatima Nour er diplomingeniør i Byggeri og Infrastruktur og ansat som kvalitetskoordinator hos METRO THERM