Varmepumper fra METRO THERM til lavere priser - samme høje kvalitet

Hos METRO THERM har vi valgt at lave mærkbare reduktioner i vores vejledende priser på varmepumper. Det skal sikre, at flere i fremtiden motiveres til at lave den nødvendige udskiftning til en grøn varmekilde.

I en verden præget af uforudsigelige begivenheder, er det vigtigere end nogensinde før at tage ansvar for vores energiforsyningssikkerhed. Globalt ser vi både militære konflikter, klimaforandringer og geopolitiske uroligheder, der kan true vores adgang til konventionelle energikilder som olie og gas. Hos METRO THERM har vi været på forkant med denne udvikling og har arbejdet målrettet for at tilbyde løsninger, der sikrer vores kunders fremtidige energibehov.

Vi har organiseret vores indhold, så du nemt kan finde de oplysninger, der er mest relevante for dig. Klik på de følgende sektioner for at udforske mere:

Nyt til VVS-installatører: Lavere priser, samme høje kvalitet

METRO THERM er dedikerede til at gøre overgangen til grøn energi så smidig som muligt. Derfor har et af vores mest betydningsfulde skridt været at sænke priserne på vores varmepumper. METRO THERM har altid været kendt for at levere produkter af høj kvalitet, men vi har også forstået, at pris er afgørende, når det kommer til at træffe valg omkring energiforsyning. Ved at sænke vores vejledende priser skulle det gerne betyde, at VVS-installatører i Danmark nu kan sælge vores produkter til en betydeligt mere fordelagtig pris til private kunder i hele landet. Vi forstår, at du som VVS-installatør er nøglen til accelerere den grønne omstilling, og vores nye priser er med til at lette denne vigtige opgave. Se de nye listepriser i dokumentet ovenfor.

 

Nyt til dig, der overvejer at skifte til en varmepumpe: Rettidig omhu med en varmepumpe

Gennem tiderne har vi hos METRO THERM investeret tid og ressourcer i at udvikle grønne løsninger, der ikke kun reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer, men også forbereder os på fremtidige udfordringer. Det er vores mål, at vi med løsninger som disse kan give folk muligheden for at udvise rettidig omhu med hensyn til deres energiforsyning. Derfor har vi skabt et bredt sortiment af varmepumper, der passer til forskellige behov. Alle er de skabt til at anspore til at træffe et miljøvenligt valg, når det gælder varme- og varmtvandsforsyning i din bolig.

Vi forstår, at valget af en varme- og varmtvandsløsning er en betydelig beslutning. Med de nye priser håber vi, at den miljøvenlige og energieffektive varmepumpe fra METRO THERM bliver en realitet for endnu flere hjem.

Har du lyst til at høre mere om varmepumper fra METRO THERM, så kontakt din VVS-installatør allerede i dag. Du kan også kontakte en af vores samarbejdspartnere her.


Det grønne valg for en sikker energifremtid

I en tid præget af klimaforandringer og geopolitiske udfordringer er det mere afgørende end nogensinde før at vælge grønne og pålidelige opvarmningsløsninger. METRO THERM har forpligtet sig til at bidrage til denne overgang ved at tilbyde banebrydende produkter til overkommelige priser. Og ved at fremme innovation og samarbejde i branchen kan vi mindske usikkerheden omkring vores fremtidige energiforsyning og sammen skabe en mere stabil og grøn fremtid.

God kvalitet til en god pris med varmepumpe ved siden af

Få et tilbud på en varmepumpe

Ved at vælge METRO THERMs varmepumper, er du med til at forme en grønnere og mere energieffektiv fremtid. Vi vil være din partner i at gøre din bolig mere miljøvenlig og samtidig spare på energiomkostningerne.