Procesoperatør med flair for kemi til produktionsteknisk afdeling hos METRO THERM

Motiveres du af arbejde af en høj teknisk faglighed, hvor du selv kan tage ansvar og følge processerne til dørs? Har du specialviden inden for bl.a. affedtning, afsyring, fosfatering og PUR-skumning?

METRO THERM søger en engageret og selvmotiverende procesoperatør, der har tilegnet sig viden inden for kemi til en alsidig stilling i den produktionstekniske afdeling.

Om METRO THERM og stillingen:

Hos METRO THERM arbejdes der med produktion af varmtvandsbeholdere og varmepumper primært til det skandinaviske marked, og i den proces indgår flere kemiske processer. Du vil få en central rolle i at sikre daglig drift, procesoptimering og fremadrettet udvidelse af fabrikkens produktionskapacitet. Du skal kunne begå dig og håndtere kommunikation på alle niveauer.

Jobbet er desuden udfordrende i lyset af de forskelligartede processer så som afsyring, emaljering, PUR-skumning og pulverlakering af produkterne.

Du bliver en del af et mindre PTA-team, der for nuværende består af 3 personer ud over den produktionstekniske chef. Det er vigtigt, at du trives med at arbejde på tværs af afdelinger og faggrupper i produktionen. METRO THERM har en flad ledelsesstruktur og fokuserer på at støtte og hjælpe hinanden. Vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen er centrale værdier for den fortsatte udvikling, så alle har mulighed for at gøre deres bedste.

Stillingsansvar:

Fokus på at optimere både produktionen og produktionsanlæggene for at opnå yderligere effektivitet og styrke den høje kvalitet. Dette indebærer en målrettet tilgang, så processerne forbedres og der sikres en smidig og produktiv drift. Det vil også være procesoperatørens opgave at have specialviden inden for behandling af materialer, det være sig som omtalt affedtning, afsyring, emaljering, fosfatering, pulverlakering og PUR-skumning. For at sikre den høje kvalitet omfatter stillingen ansvar også udarbejdelse af procedure vedr. ovenstående behandlinger.

Derudover står man for:

  • Validering af processer
  • Udvikling og design af nye processer og procesanlæg
  • At bistå produktionen med ad hoc-opgaver
  • At sikre træning af personer i produktionen

Vi søger:

Fagligt er du procesoperatør eller har en lignende uddannelse. Du har erfaring inden for én eller flere af ovennævnte specialområder/processer.

Du har som person en struktureret tilgang til opgaverne, gode samarbejdsevner, arbejder proaktivt og har en vilje til at tage ansvar. Du er en person, der evner at bevare overblikket i pressede situationer, og derudover har du en serviceminded tilgang til både kollegaer og kunder.

Sprogligt skal man kunne kommunikere på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Derudover skal man:

  • Have kendskab til kemiske processer
  • Have kendskab til enhedsoperationer
  • Være fortrolig med Office-pakken

METRO THERM tilbyder:

En fuldtidsstilling med varierende udfordringer og en stejl læringskurve i en travl og dynamisk virksomhed. Der tilbydes en lønpakke efter kvalifikationer.

Dette er en spændende mulighed for at arbejde i en virksomhed, der prioriterer faglig og personlig udvikling højt og som bidrager med bæredygtige løsninger.

Ansøgning og kontakt:

Career varetager rekrutteringsprocessen for METRO THERM, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning og CV samt relevante bilag hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på telefon 73 325 756.

Vi glæder os til at høre fra dig.

METRO THERM har leveret varme og varmt vand til Danmark i hele 100 år. Vi forhandler varmepumper, varmtvandsbeholdere, fjernvarmeunits og tilbehør til vores varmeløsninger. Vores produkter kan bruges i alle typer byggeri og er kendte for at være af høj kvalitet og nemme at installere.