Vi ved godt, at vores varmepumper ikke er de billigste. Men til gengæld er kvaliteten helt i top. Og du får rigtig meget for pengene.

METRO THERM har leveret varme og varmt vand til danske hjem i over 100 år. Så vi har noget at have det i, når vi kalder os selv eksperter. Det er din garanti for, at du køber, er et kvalitetsprodukt, som er udviklet og optimeret gennem årtier.

Mange fordele ved en varmepumpe

I en tid, hvor energipriserne er skyhøje, inflationen stiger, og alting føles usikkert, er det rart at have en varmekilde, du kan stole på. En varmepumpe fra METRO THERM gør dig uafhængig af gas, olie og lignende fossile brændstoffer, hvis pris let bliver påvirket af begivenheder udenfor vores kontrol. Den bruger nemlig energi, som hentes fra luften omkring dig eller jorden under dine fødder – ressourcer, som aldrig slipper op.

Der er rigtig mange andre fordele ved en varmepumpe fra METRO THERM. Blandt de vigtigste er målbare besparelser på varmeregningen - allerede fra dag 1.

Varmepumpe udenfor hus

Spar penge

En varmepumpe fra METRO THERM kan spare dig rigtig mange penge – både på den korte og den lange bane. Først og fremmest kommer du til at se målbare besparelser på varmeregningen fra dag 1, når du skifter fra en dyr energikilde som gas, olie eller elvarme. Sammenlignet med disse er en varmepumpe langt billigere i drift og har et lavere energiforbrug. En varmepumpe producerer samtidig meget mere energi end den forbruger – altså får du mere energi ud af den, end hvad du bruger til at drive den.

Sådan kan du spare penge med en varmepumpe

Alt efter hvilken varmepumpe du vælger, er der flere faktorer, som kan spare dig penge – bl.a. varmepumpens energieffektivitet, forskellige tilbehørsløsninger og ekstra features. Dem kan du få meget mere information om i disse artikler, hvor du også kan beregne, hvor meget du ca. kan spare ved at skifte til en varmepumpe.

Closeup af tre varmepumper med rødt filter

Hvad siger vores kunder?

Vi har naturligvis mange gode ting at sige om vores produkter. Men du behøver ikke tage vores ord for det. Hør i stedet hvad vores kunder siger om deres varmepumper fra METRO THERM.

Se vores store udvalg af varmepumper