Lavere priser - samme høje kvalitet

Hos METRO THERM har vi valgt at lave mærkbare reduktioner i vores vejledende priser på varmepumper. Det skal sikre, at flere i fremtiden motiveres til at lave den nødvendige udskiftning til en grøn varmekilde.

I en verden præget af uforudsigelige begivenheder, er det vigtigere end nogensinde før at tage ansvar for vores energiforsyningssikkerhed. Globalt ser vi både militære konflikter, klimaforandringer og geopolitiske uroligheder, der kan true vores adgang til konventionelle energikilder som olie og gas. Hos METRO THERM har vi været på forkant med denne udvikling og har arbejdet målrettet for at tilbyde løsninger, der sikrer vores kunders fremtidige energibehov.

 

Lavere priser – samme høje kvalitet

METRO THERM er dedikerede til at gøre overgangen til grøn energi så smidig som muligt. Derfor har et af vores mest betydningsfulde skridt været at sænke priserne på vores varmepumper. METRO THERM har altid været kendt for at levere produkter af høj kvalitet, men vi har også forstået, at pris er afgørende, når det kommer til at træffe valg omkring energiforsyning. Ved at sænke vores vejledende priser skulle det gerne betyde, at VVS-installatører i Danmark nu kan sælge vores produkter til en betydeligt mere fordelagtig pris til private kunder i hele landet.

Rettidig omhu med en varmepumpe

Gennem tiderne har vi hos METRO THERM investeret tid og ressourcer i at udvikle grønne løsninger, der ikke kun reducerer vores afhængighed af fossile brændstoffer, men også forbereder os på fremtidige udfordringer. Det er vores mål, at vi med løsninger som disse kan give folk muligheden for at udvise rettidig omhu med hensyn til deres energiforsyning. Derfor har vi skabt et bredt sortiment af varmepumper, der passer til forskellige behov, og vi håber, at vores nye vejledende priser gør det muligt for flere at tilvælge en klimavenlig, pålidelig og omkostningseffektiv opvarmningsløsning.

Det grønne valg for en sikker energifremtid

I en tid præget af klimaforandringer og geopolitiske udfordringer er det mere afgørende end nogensinde før at vælge grønne og pålidelige opvarmningsløsninger. METRO THERM har forpligtet sig til at bidrage til denne overgang ved at tilbyde banebrydende produkter til overkommelige priser. Og ved at fremme innovation og samarbejde i branchen kan vi mindske usikkerheden omkring vores fremtidige energiforsyning og sammen skabe en mere stabil og grøn fremtid.

Få et tilbud på en varmepumpe