MyUpway er en online-service til METROAIR 330 indedel til luft-vand varmepumper og alle METROSAVER jordvarmepumper. Den giver både installatør og bruger det forkromede overblik over varmepumpens energiforbrug og driftsstatus - når som helst og fra hvor som helst.

MyUpway for installatører

Med MyUpway kan du tilbyde dine kunder en endnu bedre og hurtigere service. Opstår der fejl på kundens varmepumpe, kan du hurtigt fejlsøge og rette mange problemer online. På den måde slipper du for at indlægge et hastebesøg i din i forvejen travle dag, og kunden undgår ventetid. Kræver fejlen alligevel et besøg på matriklen, ved du på forhånd hvad problemet er, og du kan sikre at alle reservedele er med i bilen. Med de mange online indstillingsmuligheder kan du også tilbyde kunden et komplet trim af varmepumpen, så kunden opnår det ideelle indeklima og varmtvandskomfort.

Flere kunder - ét login

Har du flere kunder med METRO THERM varmepumper, kan du styre dem alle med ét enkelt login. I din brugervenlige online-portal, kan du administrere flere kunders varmeanlæg. Du behøver derfor kun én MyUpway-konto, uanset hvor mange kunder du har. For at du kan få adgang til kundens anlæg via MyUpway, skal både kunden og du have en Premium brugerkonto på myupway.com.

Tekniske krav til MyUpway

Det er nemt og enkelt at tilslutte anlægget på myupway.com.

Du skal bruge følgende, når du eller din kunde tilslutter anlægget:

• Et netværkskabel i kategori 5e UTP (med to ”han-stik”)
  • Internetforbindelse: Fast opkoblet netværkskommunikation, trådløs bro, mobil bro, mobilt bredbånd eller powerline-adapter
  • Vi anbefaler at der anvendes den nyeste version af de mest gængse browsere - Google Chrome, Safari, Microsoft Edge mm.
  • Til smartphone eller tablet er minimumskravet IOS 8 eller Android 4

Du kan finde en mere dybdegående vejledning i opsætningen af MyUpway i denne manual. Pdf, 3 MB.

MyUpway for brugere

Med MyUpway har du mulighed for at følge med i din varmepumpes energiforbrug og driftsstatus, justere varmepumpen eller give andre – som fx din installatør - adgang til at betjene dit anlæg.

Fordele ved MyUpway

Med MyUpway får du en alarm på mail eller sms ved driftsforstyrrelser. Du slipper derfor for ubehagelige overraskelser, som at komme hjem og opdage, at der ikke er noget varmt vand.

Du har også altid det forkromede overblik over din varmepumpes energiforbrug, forbrug af varmt vand, kompressorens driftstid, udendørs- og indendørstemperaturer mm. MyUpway gemmer data for de seneste 30 dage, hvis du har et basis-abonnement, mens du med et Premium-abonnement har adgang til alle data fra den dag anlægget blev tilsluttet og frem til dags dato.

Med Myupway har du også mulighed for at styre din boligs varme- og varmtvandskomfort online. Du kan bl.a. skrue op og ned for temperaturen og slå ferieindstilling til.

Sidst – men ikke mindst – giver MyUpway dig mulighed for hurtigere og lettere support fra din installatør. Giver du din installatør adgang til at betjene dit anlæg kan vedkommende rette en del fejl online, og forberede sig bedre hjemmefra, hvis det er nødvendigt at komme ud til dig for at rette fejlen.

Du kan læse mere om MyUpway og alle fordelene i denne brochure. Pdf, 7 MB.

To abonnementstyper

Basic - de vigtigste funktioner

• Alarm på e-mail ved driftsforstyrrelse
  • Overblik over forbruget i de sidste 30 dage (eller siden tilslutning) på tre parametre: inde- og udetemperatur, forbrug af varmt vand og kompressorens driftstid
  • Mulighed for at give andre adgang til at se basale oplysninger om forbrug: inde- og udetemperatur, forbrug af varmt vand og kompressorens driftstid
  • Gratis

Premium - fuld kontrol og overblik

• Adgang til at se detaljerede oplysninger om forbrug og pumpefunktion på 33 parametre - fra den dag, anlægget blev tilsluttet til MyUpway til dags dato
  • Mulighed for at ændre visning og se netop de ønskede oplysninger
  • Adgang til at ændre indstillinger online med få klik, fx tænde og slukke pumpen eller ændre vand- og varmetemperatur
  • Mulighed for at give andre brugere adgang til at betjene systemet
  • Manualer til systemet, som kan downloades til egen computer.

Kom i gang med MyUpway

Det er nemt at komme i gang med MyUpway. Det første du skal gøre MyUpway, er at oprette en konto på myupway.com. Dernæst skal varmepumpen forbindes med MyUpway. Det kan du se, hvordan man gør i denne manual.   Pdf, 3 MB.Og så er du faktisk klar til at gå i gang med at bruge MyUpway.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge My Upway sammen med dit anlæg? Så kan du indtaste serienummeret på denne side, for at tjekke om din varmepumpe er kompatibel.