Tekniker med interesse for automation

Er du teknisk dygtig og motiveres af en alsidig hverdag? Har du erfaring med PLC, robotteknologi eller interesse for automation? Og vil du være med til at sikre den daglige drift og optimere vores automatiske produktionslinjer. Så søger vi lige nu en engageret tekniker til METRO THERM.

Om stillingen

METRO THERM investerer lige nu i helt nye anlægsmaskiner og robotter, for at optimere vores produktionslinje. Du vil blive uddannet og sikre sikker drift samt proaktive tiltag. Vi søger en engageret og selvmotiverende ny kollega til vores team i Helsinge, der kan indtræde i vedligeholdelsesteamet og samtidig give sparring til vores produktionstekniske afdeling (PTA).

METRO THERM leverer varme og varmt vand til hele Danmark – gennem varmtvandsbeholdere, fjernvarme og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender til den suveræne kvalitet og produkter, der er nemme at installere og servicere.

Du vil få en central rolle i at sikre daglig drift, procesoptimering og fremadrettet udvidelse af fabrikkens produktionskapacitet via automatisering.

Du bliver en del af et vedligeholdelsesteam, der for nuværende består af 6 personer. Det er vigtigt, at du trives med arbejde på tværs af afdelinger og faggrupper i vores produktion i Helsinge.

Vi har en flad ledelsesstruktur og fokuserer på at støtte og hjælpe hinanden. Vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen er centrale værdier for vores fortsatte udvikling, så alle har mulighed for at gøre deres bedste.

Arbejdsopgaver

 • Sikre stabil og effektiv drift af vores maskinpark.
 • Overvåge og vedligeholde maskiner så driftstop minimeres effektivt.
 • Reparationsopgaver herunder diagnostik og fejlfinding.
 • Optimering og procesforbedrende tiltag i samarbejde med PTA.
 • Træning af produktionsfolk til bedre forståelse af proces og udstyr.
 • Arbejdsopgaverne omfatter forbyggelse og vedligehold af de automatiske produktionslinjer.

Vi søger dig som

 • Du har en passion for teknologi og automatisering.
 • Har en uddannelse eller el-teknisk baggrund, eksempel som industrielektriker, automationstekniker eller andet.
 • Arbejder metodisk i at analysere data og derved skaber et fundament til forbedring. Derudover er arbejdsmiljø højt prioriteret, hvorfor vi forventer, at du deltager aktivt i at forbedre kollegaers og egne adfærd i relation til arbejdspladsens opbygning og procedure, så vi undgår ulykker.

Du har som person en struktureret tilgang til opgaverne, gode samarbejdsevner, arbejder proaktivt og har en vilje til at tage ansvar. Du er en person, der evner at bevare overblikket i pressede situationer, og derudover har du en servicemindet tilgang til både kollegaer og kunder.

Sprogligt skal du kunne kommunikere på dansk eller svensk, både mundtligt og skriftligt.

Viden kan opnås gennem uddannelse, erfaring eller være selvlært.

For at lykkes i rollen er dine personlige kompetencer:

 • Samarbejdsvillig
 • Omstillingsparat
 • Ansvarlig

En fuldtidsstilling på 37 timer fordelt typisk fra mandag til fredag. Du indgår i en vagtplan med dine kollegaer, så produktionen altid kan serviceres (ingen nathold).

Vores rekrutteringsproces

Denne rekrutteringsproces varetages af Academic Work, og alle spørgsmål vedrørende stillingen rettes til Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke før rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er gået videre til næste fase. Processen omfatter to tests: en personlighedstest og en kognitiv test. Testene er værktøjer til at finde det rigtige talent til den rigtige stilling, for at muliggøre ligestilling, mangfoldighed og en retfærdig proces.

Har du spørgsmål til stillingen?

Louise Johansson eller en af medarbejderne i Academic Work vil glædeligt besvare dem: [email protected]

Angiv venligst opslag-ID i din e-mail: 15102989