Køreklar kvalitets­opvarmning af boligblokke

METRO THERMs VXT-fjernvarmekompaktstation er særligt velegnet til opvarmning af boligblokke, hoteller, industribygninger samt andre større bygninger.

En VXT-fjernvarmestation er udviklet for at sikre en optimal økonomi - uden at gå på kompromis med komforten. Der er også andre store fordele ved et VXT-anlæg. Her er de vigtigste:

  • Sparer penge med god afkøling
  • Inkl. vejrkompensator, udetemperaturføler og varmekreds
  • Kvalitetsprodukt med lang holdbarhed og præcis regulering

Enkel og hurtig tilslutning

METRO VXT er et komplet fjernvarmeanlæg med vejrkompensator og varmekreds, samt primære tilslutninger til varmtvandsbeholder. Anlægget er forsynet med alle nødvendige komponenter såsom pumpe, varmeveksler, termometre, manometre, sikkerheds- og afspærringsventiler, alle nødvendige temperaturfølere, snavssamlere, passtykke for fjernvarmemåler m.m. Der skal derfor ikke tilkøbes noget.

Anlægget er altså allerede klar til at blive tilsluttet så snart det er pakket ud.

VXT anlæg

VXT-fjernvarmekompaktstation fra METRO THERM.

Optimal styring

Den maksimale tilladelige fremløbstemperatur på primærsiden er 110 °C. Anlægget er på primærsiden udført i enten PN16 (Type 1 og 4) eller PN6/10 (Type 2 og 3), og på sekundærsiden i PN10. Varmekredsen er på primærsiden forsynet med bl.a. motorventil og differenstrykregulator, hvilket giver mulighed for optimal styring. Samtlige komponenter er elektrisk forbundne og anlægget er forsynet med stik til 230V.

Du kan læse meget mere om METRO VXT her.