Dansk Fjernvarmes Landsmøde 2023

Igen i år afholdes Dansk Fjernvarmes Landsmøde, hvor hele energi- og forsyningssektoren vil mødes for at diskutere politik, teknik og nyeste trends på markedet.

Også METRO THERM vil være at finde på messen. Her vil vores hold præsentere jer for en række produkter, vi mener kan være reelle løsningsmodeller på en grøn og sikker varmeforsyning – hver dag.

Den 26.-27. oktober vil godt og vel 2.200 deltagere samles til dette års Dansk Fjernvarmes Landsmøde. I år foregår arrangementet i Aalborg Kongres & Kultur Center, som vil danne ramme for en bred vifte af inspirerende indlæg og store udstillinger.

”Grønt, sikkert – altid”

Hør Jørgen Krøjberg præsentere dette års Dansk Fjernvarmes Landsmøde.

I år er temaet for landsmødet ”Grønt, sikkert – altid”. Hvor de seneste års landsmøder har bevist, at fjernvarmen kan formå at ”Sætte fart på et grønt Danmark”, og at fjernvarmen er nøglen og ”Centrum for det grønne Danmark”, bliver årets fokus, hvordan fjernvarmen er med til at sikre den danske forsyningssikkerhed.

Med de usikkerheder, der er blevet fremhævet som følge af krigen i Ukraine og den efterfølgende energikrise, har fjernvarmeforsyningen med sin fleksible tilgang til brændsler vist, at uanset hvor usikre tiderne er, har de fleste fjernvarmekunder fortsat adgang til grøn, billig og sikker varme – hver dag.

Under dette års landsmøde vil indlægsholderne komme ind på, hvilke fordele (og potentielt risici), der er ved et uafhængigt og selvforsynende energisystem som fjernvarme. Hvad er prisen for forsyningssikkerhed? Og hvordan når vi klimamålene uden at gå på kompromis med den stabile og sikre forsyning?

Stabil og driftssikker opvarmning fra METRO THERM

Hos METRO THERM arbejder vi hver dag på at producere produkter til fjernvarme, der kan bidrage til en stabil, driftssikker, grøn og billig opvarmning af Danmark. Derfor lever alle vores produkter også op til alle gældende standarder og kan anvendes i stort set alle kommuner og forsyningsområder – på den måde sikrer vi, at alle kan være med på den grønne omstilling af Danmark.

I år har vi taget en række produkter med, som vi tænker kan være reelle løsningsmodeller imod en grønnere fremtid:

METRO THERM System 4 Slimline fjernvarmeunit systemunit

METRO System 4 Slimline

Danmarks tyndeste fjernvarmeunit med et kabinet på kun 15 cm i dybden og 56 cm i bredden. Dermed passer fjernvarmeunitten ind i ethvert standardskab og er ideel til udskiftning af ældre, eksisterende units eller nyinstallation i boliger med begrænset plads.

METRO System 6 Slimline

METRO System 6 Slimline

En ultrakompakt fjernvarmunit med veksler til brugsvand og rumvarme. Den tynde fjernvarmeunit har et kabinet på kun 25 cm i dybden og 56 cm i bredden, og passer dermed ind i ethvert standardskab og er ideel til boliger med begrænset plads.

METRO VXT type 0

METRO VXT Type 0

METRO VXT Type 0 er en større fjernvarmeunit til opvarmning af boligejendomme, skoler, industri, idrætshaller samt andre større bygninger. Anlægget leveres med styring, vejrkompensator, udeføler og varmekreds og tilslutninger til varmtvandsbeholder.

 

Ses vi?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan fjernvarmesektoren kan træffe de grønne valg, der skal til for en mere sikker fremtid? Og vil du gerne høre, hvordan METRO THERMs produkter kan hjælpe med det mål?

Så kig forbi METRO THERMs stand ”AQ” på Dansk Fjernvarmes Landsmøde. Vi vil glæde os til at få en snak med dig.