Holger og den utroligt holdbare vandvarmer

I Lejre tæt på Roskilde står en vandvarmer. Det har den gjort længe. Faktisk i 40 år. Og den kører stadig fuldstændig upåklageligt.

Det hele starter egentlig med, at Holger Harvey Hansen går og rydder op. Han gør klar til, at kæresten skal flytte sammen med ham i hans hus i Lejre. Pludselig finder han et 40 år gammelt køberbevis og undrer sig over, hvad det mon er til. Det viser sig at tilhøre husets METRO THERM-vandvarmer, som blev installeret 24 år, før Holger flyttede ind – altså i 1980. I 40 år har vandvarmeren stået i et hjørne i bryggerset og trofast leveret vand til husets køkken, to badeværelser, to toiletter og bryggers.

”Det er jo helt utroligt!”, siger Holger og viser, at der stadig er knastørt under varmtvandsbeholderen. Ikke så meget som en dråbe er dryppet ud, og der er ingen spor af tæring eller lækage.

Se filmen om Holger og hans imponerende holdbare vandvarmer.

”Jeg synes sgu, det er imponerende!”, fortsætter Holger i en dejlig bramfri og begejstret tone. Holger, som sagtens kunne trække sig tilbage og nyde sin pension med god samvittighed, har i en alder af 75 valgt at fortsætte med at arbejde på deltid som administrerende direktør i et IT-firma. Han er dermed vant til ret avanceret teknologi, men det er der ikke noget af i vandvarmeren. Måske er det derfor, at der er så meget holdbarhed i netop dette produkt.

Simpelt er godt

”Der har været installatører her i huset, som har sagt; den store maskine, skal den ikke skiftes ud? Men det har jeg ikke set nogen grund til. Den kører jo perfekt!”, konstaterer Holger beslutsomt. Han har haft sine børn boende i huset, og i den periode var der fuld knald på – uden at det dog gav vandvarmeren problemer. Den kørte uden stop i alle årene.

Selv om vandvarmeren med sine 200 liters beholder er en trofast og særdeles rummelig partner, har Holger dog gjort nogle overvejelser om at skifte den ud. Ikke fordi han ikke er fan af METRO THERM, for det er han, men faktisk netop på grund af den store mængde varmt vand, som beholderen rummer.

”200 liter er jo ret meget til mig og min kæreste, så der kunne jo være noget økonomi i det”, konstaterer Holger og fortsætter som den snu ræv, han er:

”Men så har du sikkert et godt tilbud til mig”, slutter han.

Læs mere om vores holdbare varmtvandsbeholdere her.

Holger Harvey Hansens varmtvandsbeholder